A gárdisták és az antifasiszták is megemlékeztek

2012. február 12. 20:12

A Magyar Nemzeti Gárda a XII. kerületi Turul-szobornál tartott megemlékezést, amelyen nagyjából harminc fő vett részt. Az antifasiszták Pesten nagyjából két-háromszázan koszorúztak MSZP-s, SZDSZ-es és munkáspárti képviselők társaságában.

2012. február 12. 20:12

A kitörés napjára emlékezett a Magyar Nemzeti Gárda vasárnap Budapesten, a XII. kerületi Turul-szobornál. Ináncsi József, a Magyar Nemzeti Gárda országos vezetője rövid beszédében a védők bátor küzdelmét, a hősi halált halt, illetve az ostromot átélt katonákat méltatta, áll az MTI tudósításában.

Ezzel párhuzamosan a fasiszták második világháborús civil áldozataira emlékezett több szervezet, párt, valamint magánszemélyek vasárnap Budapesten, a XIII. kerületi Duna-parti Mártír Emlékműnél. A távirati iroda tudósítása szerint a megemlékezők között volt Tóth József, a XIII. kerület polgármestere, Szanyi Tibor és Horváth Csaba szocialista politikus, továbbá a Nagy Imre Társaság, a Holokauszt Emlékközpont, az SZDSZ és a Munkáspárt képviselői.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kajszi
2012. február 13. 08:36
Jó látni,hogy nem mindenki cionista szekértoló!
balbako_
2012. február 13. 08:13
Nagy az Isten állatkertje!... Ideje lenne az ország nehéz helyzetére való tekintettel ezeknek a gittegyleteknek az állami támogatását megvonni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!