Hozok ránk víg esztendőt

2011. december 31. 10:40

Szerencsére minden jó, ha jó a vége, és maga esik bele.

2011. december 31. 10:40
Seres László
Seres László

„Nehéz, rögös év volt. Bizonyos külföldi spekuláns körök és mindazok, akiknek érdeke, hogy a magyar gazdasági szabadságharc elbukjon, szervezett támadást intéztek Magyarország ellen. Igen, megtámadták Magyarországot! Külön felbéreltek például némely vaddisznót, hogy betörjenek az államfői rezisztenciámra, és tudatosan összegányolják Katalin asszony virágos kertjét, még a locsolócsövet is megrágták. Mindezt azért, hogy a magyarság egy életre megalázkodva, sport nélkül, rossz helyesírással tengesse napjait.

Szerencsére minden jó, ha jó a vége, és maga esik bele. A vaddisznók azóta a CBA húsos pultjának választékát gazdagítják, az afférért felelős erdész pedig egy közmunkaprogram keretében épít stadiont BAZ megyében, szoros rendészeti felügyelet alatt. Bizony így járhat mindenki, akinek nem fűlik foga ahhoz a feketeleveshez, amit egy ideje az önök bizalmából feltálalunk. Az Astoria szállóból is anno eltávolítottuk azokat a többnyire kaukázusi népségeket, akiknek nem tetszett a népi demokrácia svédasztala.”

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2011. december 31. 19:16
Leres Pászló! Nektek azért gazdagabb svédasztalotok volt 22.000 milliárddal terítve, mindenki annyi adóságot vett el róla amennyit akart. Érdekes módon ez nem fogyott, mint Erika idejében a pogácsa, mert tudjuk hogy az MSZP saját szerencséjének a pogácsa.
de karatna
2011. december 31. 16:54
Azt kívánom 2012-re, hogy a Magyarországon élő magyar nyelven beszélő zsidóság lelke, attól a sok magyarellenes szennytől és mocsoktól és mérhetetlen és felülmúlhatatlan aljasság tömegtől tisztuljon meg. Váljanak a magyarsághoz lojális honfitársakká vagy mielőbb aliázzanak Izraelbe! BUÉK!
Ouroboros
2011. december 31. 14:01
Minden kedves Mandiner-szerkesztőnek és -kommentekőnek kívánok boldogabb új esztendőt, mint amilyen lesz! http://www.youtube.com/watch?v=CbHeNRCw9B0
packó_
2011. december 31. 13:04
He-he, keményen zsidózik a Seres (kaukázusi népek az Astóriában). Na most ez antiszemitizmus, vagy a szólásszabadság része?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!