Megverték Oláh Ibolyát

2011. december 21. 17:24

Egy zavart férfi belekötött, majd megverte Oláh Ibolyát és egy vele együtt lévő másik nőt egy budapesti kávézóban. Az énekesnő feljelentést tett.

2011. december 21. 17:24

Megverte Oláh Ibolyát és egyik barátnőjét egy férfi az Alibi kávézóban. Az énekes párjával és másik két barátnőjükkel teázgatott a helyen, amikor egy láthatóan zavart férfi és annak barátnője belépett a kávézóba. Oláh Ibolya a Blikknek elmondta, a férfi kötözködött és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őt. Egyik barátnője, Lana Gy. Eszter rászólt az ismeretlenre, aki erre ököllel arcon verte a nőt, akinek ömleni kezdett a vér az orrából.

A férfi azonban nem állt le, ezt követően a letört bárszék ülőkéjét vágta Ibolyához, akinek azonban sikerült elhajolnia. Ez viszont még inkább felhergelte a férfit, aki aztán a bárszék fémlábával kezdte el ütlegelni az énekest, akinek fel is repedt a szája, így a feljelentés után kórházba mentek, ahol ellátták a sérüléseiket és látleletet vetettek. Mikor a férfi és párja távozott, a lányoknak sikerült felírniuk a támadó autójának rendszámát. Az énekesnő az incidens miatt feljelentést tett az V. kerületi rendőrkapitányságon.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belfast
2011. december 24. 13:30
De miért nem állt fel az "énekesnő párja" a kötekedővel szemben? Arról ugyanis nem szól a hír.
Claypool
2011. december 23. 18:08
Amikor megtudtam hogy leszbikus, elsírtam magam...óóóóóóóó Ibolya,egyetlenem..:)))
sky.net
2011. december 23. 08:48
az ütős felet is meg kéne hallgatni előbb pl ha az ibi lenyúlta pár millával nem fizet a fickót meg pl épp kilakoltatják akkor ugye máris más a békésen kávézgató leányzó fekvése
oxycoccus
2011. december 22. 13:14
Biztos ,hogy az ő fajtája volt. Azért nem jelenti fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!