Klubrádió

2011. december 21. 17:08

Végleg elhallgathat a Klubrádió. Hiába eltérő a világnézetünk, mi jobban szoktunk örülni a vitának, mint az elnémulásnak.

2011. december 21. 17:08

A Klubrádió vitathatatlanul baloldali-liberális irányultságú rádió (volt). A rádió egyik vezető arca és hangja, Bolgár György már évtizedek óta a magyari „ballibség” emblematikus vezéralakja, akivel nehezen tudnánk bármilyen kérdésben egy platformra jutni. Bármilyen is legyen egy rádió irányultsága, bármilyen okból is vették el a rádió frekvenciáját, a vélemények sokszínűségének híveként sajnáljuk, hogy egy ilyen karakteres adó elhallgat. A Klubrádió a karácsony előtti napok nagy vesztese, de akárhogy is alakul a történet, nem féltjük a rádió sztárjait attól, hogy nem fognak felbukkani rövidesen egy újabb fórumon.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. december 27. 12:17
SZEGÉNY-SZEGÉNY -SÖTÉT FÜLKÉSEK !!!!
Béla bá
2011. december 26. 21:52
Egy olyan rádió, melyik munkatársának megengedi, hogy a vele ideológiailag nem azonosuló embereknek cián kapszulát javasoljon, az meg is érdemli, hogy befejezze működését. Nem különb azoktól, akik emberek sokaságát küldték gázkamrákba. Ez csak egy indok a nagyon sok közül. Orcájukat fordítsák a teremtő felé, alázat töltse be lelküket, vallják meg bűnüket, kopogtassanak a Mária Rádió kapuin, hátha bebocsájtást nyernek.
darkman29
2011. december 26. 11:18
Én ezt most nem nagyon értem. Hát nem Ti voltatok oda a szabadversenyért? Az sajnos ilyen. Kevesebb zsét ajánlottak, nem nyertek. Vagy legyen egy külön szabály, hogy tökmindegy a kiírás, ha liberális adó pályázik, annak kell nyernie? Ezt jelenti a szólásszabadság?
Énekes Vazul
2011. december 25. 12:31
Akkor persze senki nem sírt és toporzékolt, amikor a komcsi médiatanács elvette a Katolikus Rádió frekvenciáját, hogy ennek a szemét, hazug, semmirekellő, népbutító bandának két frekvenciája legyen. Remélem jól emlékszem. Elnézést kérek a Klub Rádió munkatársaitól és a liberális értelmiségiektől, akik akkor felemelték a szavukat a sajtószabadság és a vélemények sokszínűségének szűkülése miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!