Friderikusz vezetheti a Legyen Ön is Milliomos!-t

2011. december 05. 09:59

Friderikusz Sándor foglalhatja el Vágó István helyét a Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetői székében a Vasárnapi Blikk értesülései szerint.

2011. december 05. 09:59

A Vasárnapi Blikk úgy tudja, megállapodott az RTL Klub és Friderikusz Sándor, hogy a jövőben a showman vezeti a Legyen Ön is Milliomos! című műsort. A lap emlékeztetett, hogy először Vágó Istvánt kérték fel a feladatra, de ő nemet mondott. Emellett megemlíti, hogy Friderikusz leigazolása pikáns fordulat, hiszen korábban perben állt a csatornával egy korábbi műsora miatt.

A lap forrásai szerint egyébként a showman nem a pénz, hanem a feladat, valamint amiatt vállalta el a felkérést, hogy újra tévézhessen. Fridi tavaly decemberben utoljára szerepelt képernyőn, akkor a TV2 Megasztárjának egyik zsűritagja volt, de a legújabb szériában már nem számol vele a csatorna. A Vasárnapi Blikk kereste a showmant és az RTL Klubot is, de egyik fél sem kívánt nyilatkozni.

 

Fotó: Blikk

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2011. december 06. 09:23
Miert nem olyan embert tesznek oda ,aki beszelni is tud ?
buckafej
2011. december 05. 21:12
Úristen! Ez is volt már minden, csak akasztott ember nem.
Faqtya ezredes
2011. december 05. 14:17
Eddig mibol elt?
Faqtya ezredes
2011. december 05. 14:00
Xaver jol van amugy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!