Coming out: Oláh Ibolya kitálalt!

2011. november 02. 09:50

Az énekesnő a Blikknek elismerte, hogy saját neméhez vonzódik. Oláh Ibolya egy nála fiatalabb lánnyal él együtt - írja a lap.

2011. november 02. 09:50

Oláh Ibolya a Blikknek elismerte, egy nála fiatalabb lánnyal él együtt, akivel két éve ismerkedtek meg. Az énekesnő minderről azután beszélt, hogy a lap egy olvasója lefilmezte, amint kutyasétáltatás közben Ibolya megölelte és megcsókolta kedvesét egy parkban.

Ibolya nem foglalkozik vele, mit gondolnak róla, mindig öntörvényű volt. Nem tartja tragédiának azt sem, hogy kimondja: több érzelmet, szerelmet, megértést, sőt inspirációt kap kedvesétől, mint bármelyik férfitól az életében - fogalmazott ügyvédje, Ruttner György. Oláh Ibolya jogilag is felhatalmazott, hogy elmondjam: korábban voltak férfikapcsolatai, de most egy bájos lánnyal él együtt. Ebben a szerelemben boldogságra, megértésre talált. Boldogságukat magánügyüknek tartják, viszont titkolni nem lehet azt, ami nyilvánvaló. Ibolya úgy érzi, megérett a helyzet az őszinte vallomására: a szerelem akkor is a legszebb neki, ha lány iránt érzi. Ibolya élete egyenesbe jött, decembertől Szegeden lép fel az Aida főszerepében, s már ötödik lemeze anyagán dolgozik - mondta Ruttner.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alma555
2011. november 03. 02:24
Ha leszbikus, hát leszbikus... A lényeg, hogy baromi jó hangja van.
Fakutya ezredes
2011. november 02. 22:37
Ilyen hajat csak vallasi fanatikusok, debilek vagy buzik viselnek. A korme leragva, az ujjai nikotinosak? http://www.napiaszonline.hu/pictures/kepek/olah_ibolya.jpg
Nempokember
2011. november 02. 21:33
Aida? Na EZ erős! a többi csak marketing. OFF Gratulálok mandiner, úgy tűnik már nem a fal, hanem a sz*r adja a másikat.
andrasvirag
2011. november 02. 17:58
csapás csapás után!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!