Havas Henrik: Azon nyafogtak melegek, hogy Kulka miért nem vállalja a melegségét

2024. október 21. 09:48

Az egykor népszerű újságíró elmesélte, hogy majdnem könyvet írt a melegekről, Magyar Pétert lakmuszpapírnak tartja, és gyakran nem érti Marco Rossit.

2024. október 21. 09:48
null

Nyitókép:  Képernyőfotó / ATV

A „Mutasd Magad!” legújabb adásában Ágai Kis András vendége Havas Henrik volt. A beszélgetés során több komoly téma került szóba – szemlézte a beszélgetést a Blikk.

Az egykor népszerű újságíró elmesélte, hogy majdnem könyvet írt a melegekről, elmondta, hogy Magyar Pétert lakmuszpapírnak tartja, és kifejtette, hogy gyakran nem érti Marco Rossit, valamint biztos benne, hogy nem lesz népszavazás az olimpia ügyében.

Az interjú elején rögtön kényes kérdés került elő. Havas Henrik a melegek megítéléséről és a kormány ezzel kapcsolatos álláspontjáról beszélt.

Homofób vagyok, de küzdök ellene 

– kezdte Havas, majd elmondta, hogy komolyan tervezett egy könyvet írni a melegekről. Felidézte, hogy közel 20 évvel ezelőtt a Sziget fesztivál szivárványsátrába hívták moderátornak, ahol a melegek házasságának jogi helyzetéről volt szó.

Kifejtette, hogy a magyar társadalom prűdsége nem változott, még akkor sem, amikor olyan közismert emberek, mint Kulka János, felvállalták melegségüket. A Fidesz politikáját élesen bírálta, különösen azért, mert szerinte összemossák a homoszexualitást a pedofíliával. Kutatása során arra jutott, hogy ha megírná a könyvet, az csak rontana a melegek helyzetén.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. október 21. 12:10
„A tapsról nekem valamiért az a konzervtaps meg műröhögés jut eszembe, amit a Heti Hetesben toltak a hét „nagyágyú” szövegei alá. Akkor még magas lovon ültek Tivadarék. Akkor (is) gúnyolódtak a keresztényeken, kiröhögték a nemzeti érzésű embereket minden héten. Gátlástalanul hazudoztak, és mentegették Gyurcsányék bűneit. Nem ismertek igazságot, méltányosságot, józanságot. Csak röhögtek és röhögtek. Ám egyszer minden inga visszaleng. S most, hogy a Farkasházyk ott vannak, ahol mindig is a helyük lett volna, a süllyesztőben, mi még csak nem is röhögünk rajtuk, csak szánakozva csóváljuk a fejünket. Aztán unottan lapozunk.”
Osztap_Bender
2024. október 21. 11:32
A mindenit! Kukori és Kopasznyakú szabadon engedett volna a politikai szemétdombról? Nagy hibát követtek el a ganédomb őrei. Vegy netán megszöktél, pubi?
gullwing
2024. október 21. 11:21
Kulka buzi. Ezt aki akarja tudja. Havas meg egy kretén, komcsi korcs. Ezt is tudja mindenki.
Reszelő Aladár
2024. október 21. 11:19
Havas Henrik bármit ír, az csak rontja a helyzetet. Amúgy meg a magyar nyilván homofób, hiszen 100/100 ember nem ünnepli hangosan az lmbtq közösség legújabb agymenéseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!