Havast régen meg akarták ölni, de ma már nem emlékszik, hogy ki és miért (VIDEÓ)

2024. szeptember 22. 22:44

Azt is megtudhattuk, hogy Havas kurva jól néz ki.

2024. szeptember 22. 22:44
null

Nyitókép: Képernyőkép

„Az unokám nyilván hallotta pár helyen, hogy undorító a modorom, ezért mondhatta ezt rólam” – jelentette ki Havas Henrik a Blikk talk! című műsorában Szirmay Dávidnak. De magát inkább úgy jellemezte, hogy vannak meggondolatlan mozzanatok az életében. Az újságíró közölte, ez szerep is egyben. Ha meglátja a Hajdú Pétert azt kell mondania, hogy csúnya és alkalmatlan. Magáról viszont azt állította, hogy kurva jól néz ki.

Ezután hosszasan beszélt az unokáiról, akiket azért korholt, mert nem olvasnak szépirodalmat, de annak örül, hogy Zsófi több nyelven beszél tökéletesen. Majd kijelentette a riporternek, 

„figyeljen, én nem vagyok hülye!”, 

és elmesélte, hogy mindig megnézi, hogy a Pozsonyi úti lakásában lakó unokája megnézett-e egy könyvet az ott lévő ezerből, de eddig soha nem tapasztalta.

Ezt követően hosszasan sorolta, hogy milyen könyveket írt. S amikor a felesége, meg a lánya elkezdett „nyeszegni”, hogy milyen bulvár témájú könyveket írt, hiszen miniszterekkel is csinált interjút, kivitte őket az udvarba, rámutatott a nekik vásárolt luxuskocsikra és megkérdezte tőlük, „szerintetek ez miből van? Ezután elhallgattak” – közölte.

Hova tűnt belőle az értelmiségi fanyalgás? – kérdezte tőle a Blikk újságírója –, hiszen bulvártémákkal is bőven foglalkozott az elmúlt években, holott korábban lenézte ezt a műfajt. Erre Havas elmesélte, hogy színházak rendeltek tőle darabot, de nem fejezte be őket, mert félt a kudarctól, hogy nem lesznek jók és mert lusta volt. Egyébként meg pénzért írt könyvet Kelemen Annáról, a prostitúcióról és más hasonlókról.

„Én nem vagyok Friderikusz, aki ellop mindent, a Sanyika simán lenyúlta a Szorítót, 

csak azt mondta, hogy ez a Boksz” – váltott hirtelen, utalva egy rádióműsorra.

Havas kijelentette, azért mondja el mindenhol, hogy újságíróként, riporterként milyen sok pénzt keresett, mert be akarja bizonyítani, hogy becsületesen is lehet sok pénzt keresni. Ez szerinte nem kivagyiság, épp ellenkezőleg. A családjában vannak milliárdosok, de ő nem tekinti magát gazdagnak, bár a feleségével 47 országban járt, vehetett Mercedest, Volvót, majd BMW-t.

A Blikk riportere felidézte, hogy Havas korábban azt mondta, őt kétszer akarták megölni, egyszer a Vidám Parknál a hajléktalanok, mert azt hitték, kamuriporter és valójában a rendőrségnél dolgozik, de a másik alkalomról akkor nem akart beszélni. „Miért?” – kérdezte Szirmay. 

„Nem jut eszembe, de ha azt mondtam, biztos így volt”

 – tette hozzá. 

„De az ember arra emlékszik, ha meg akarják ölni” – állította erre a Blikk munkatársa. „Dögöljek meg, ha…, nem akarok mellébeszélni és kitalálni valamit” – válaszolta Havas, aki azt is elmondta, ha az egykori riporterpárjával, Forró Tamással találkozik, akkor leköpi.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lehigh
2024. szeptember 22. 23:52
Havas elvtars!! Az altalad es ELVTARSAID altal lenezett FULOP - SZIGETI vendegmunkasok tobb nyelven beszelnek!! Azert tudnak elhelyezkedni BARHOL A VILAGON!! GYEREK KONNYEN TANUL BARMILYEN NYELVET.
Mich99
2024. szeptember 22. 23:43
Hülye Henriket már a kutya sem szarja le.
cutcopy
2024. szeptember 22. 23:38
Dögöljek meg ha nem akartak megölni..
DeGar
2024. szeptember 22. 23:29
Azt mondja, hogy nem hülye, amit én másként gondolok. Pár napja olyan dolgot kérdezett a Klubrádióban, amiért egy általános iskolás körberöhögi (árvizes környéken lakva miért kell a medencéjét vízzel feltöltve hagyni, merthogy ezt tanácsolták neki), nyilván nem figyelt fizika órákon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!