Az RTL fegyverét veti be a TV2

2011. november 15. 12:08

Alul teljesít a ValóVilág5 az előző szériához képest, de még így is veri a TV2 hétköznap esti ÖsszeEsküvők showját. A kettes csatorna az RTL fegyverét veti most be: a műsor Alekosszal bővül.

2011. november 15. 12:08

Jócskán lemarad az RTL Klubon futó Való Világ 5 az azt megelőző szériától a Menedzsment Fórum adatai szerint. A vezető kereskedelmi adó reggeli programjának átalakítására is kényszerült: a Reggeli helyét 2012 februárjától a Csak Csajok és a Reflektor mellett egy egyórás rajzfilm-blokk veszi át. A szombat esténként sugárzott X-faktor sikere ennek ellenére töretlen: az ország lakosságának csaknem fele nézi.

Még így is lekörözi azonban az RTL showja a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorát. Az mfor.hu megjegyzi, a TV2 nézettségének elmaradása annak is betudható, hogy az eredetileg családbarátként hirdetett műsor több bulvárlapnak ad témát, és sok az erotikus jelenet is. A kettes csatorna az RTL fegyverét veti most be: a műsor Alekosszal bővül. A portál megjegyzi, TV2 esti műsorsávját is átalakította: a gyengén teljesítő Aktívot éjszaka sugározzák, így este 9-től filmek kerülnek adásba.

Az mfor.hu cikke szerint a délutáni műsorsávban a TV2 szappanoperái voltak nézettebben az elmúlt héten, és a hírműsorok tekintetében is a Tények vezetett.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. november 15. 18:59
Azzal a zsíroshajú, púpos, hasas hülye idiótával? Ja, és Veronika szerint büdös is.
Django
2011. november 15. 16:16
Remélem ezt is megnyeri.
Steppenwolf
2011. november 15. 15:42
http://comment.blog.hu/2011/11/15/14_eves_kislanyt_zaklatott_alekosz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!