Sebestyén Balázs: Stohl pénzért hazudik

2011. október 11. 11:41

Kiverték a biztosítékot Sebestyén Balázsnál és az RTL Klubnál is Stohl András szavai, miszerint kollégája maga jelentkezett a csatornánál a ValóVilág műsorvezetésére, majd a helyére lépett.

2011. október 11. 11:41

Szalai Vivien Stohl őszintén című, hamarosan megjelenő könyvében a börtönbüntetését töltő színész azt állítja, hogy Sebestyén Balázs maga jelentkezett a ValóVilág műsorvezetőjének, aztán élő adásban, több millió ember előtt szégyenítette meg, amikor közös műsorvezetésük során a színész heréjét emlegette. 

Sebestyén Balázs a Borsnak elmondta: „Tudom, hogy Stohl Andrásnak most pénzre van szüksége, de nem hiszem, hogy hazugságokkal kellene azt megkeresnie. Engem Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója kért fel a ValóVilág vezetésére, amire én igent mondtam. A műsort később Stohl otthagyta, mert nem akart több képernyős szereplést vállalni az ítéletéig. Azt gondolom, Andrásnak nem engem kellene okolnia, hogy a dolgok így alakultak, arról, hogy ilyen helyzetbe került, csakis ő tehet” – tette hozzá a műsorvezető. Szavait Kolosi Péter programigazgató is megerősítette.
 
A könyv szerzője állítja, hogy hitelesen adta vissza Stohl szavait: „A Stohl Andrással készült beszélgetésekről hangfelvétel készült, amit a mai napig őrzök. Az általam írt könyvben megjelentek minden betűje elhangzott András szájából, ő írásban hozzájárult a leírtak megjelenéséhez. Mivel nem tudja megvédeni magát, hadd tegyem meg én: András senkit sem akart megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni, egyszerűen volt benne egy tüske Sebestyén Balázzsal kapcsolatban” - fejtette ki Szalai Vivien.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 19. 01:05
Most latom, hogy ezt a Stohl gyereket mr 1989-ben bevalasztottak a Tutajosok c. filmbe.
Gombóc XVI. Artúr
2011. október 14. 16:16
Én nem hagyom, hogy átverjenek, hogy ki miért vezeti a műsort, ezért nem is nézem a VV-t!!
Tikva
2011. október 14. 11:08
Döbbenet. Ezt a ripacsot(stohhhl) többet hallom látom,mint amennyit messze elbír a gyomrom...Van egy vicc,megosztom: mi a mai reggeli a börtönben: friss meleg "buci"...Bocccs.
narmer
2011. október 14. 09:41
Szalai Vivien " írónő",aki elmondta, hogy kemény egy hetes munkával, vállvetve vették magnóra Stohl kőkemény vallomását és forró titkait.F. M.Dosztojevszkij nem dolgozott ennyit a Félkegyelműn. Stohl egy szar Sebesnyén meg egy fos, úgyhogy nincs mit egymás szemére vetniük. Az egész vihar egy biliben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!