Mécs Imre

2011. október 03. 18:03

Azon kevés liberális politikusok egyike, aki a nagy közéleti vágtában akkor is tovább hasít, amikor a lovát már rég kilőtték alóla.

2011. október 03. 18:03

Kis János Narancsnak adott minapi interjúja szerint az SZDSZ halott, ám az egykori csokornyakkendős úr nagyon is él. Mi több visszatért egykori pártja kebelére, s most a szabad madarak logó alatt repül rá a II. kerületre. Ballonkabátos ellenálló énje '56-ban, majd '89 előtti időszakban is felhorgadt, ezért feltétlen respekt. Már egy ideje azonban ingadozik, mint téeszesítéskor a középparaszt, hol ide áll, hol oda. Őszintén kívánjuk: találjon a manapság dúló antidemokratikus szélviharban mielőbbi biztos kapaszkodót.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 18. 14:25
Hehe. Nem sikerült összegyűjtenie a szükséges 750 ajánlószelvényt Mécs Imrének, így a volt SZDSZ-es, majd MSZP-s képviselő nem indulhat a fővárosi II. kerületi időközi parlamenti választáson.
hátakkor
2011. október 10. 16:18
akinek maradt kérdése Mécs Imréhez, az tegye fel Virágnak, majd elmagyarázza! Hátha vmit nem jól tudtok, láttok..
kukagyerek
2011. október 07. 19:28
"Bőven elég, hogy 56-os elítélt létére beült hóhérai padsoraiba, Horn és Havas Szofi mellé. Erre nincs mentség." Az öreglány, akit halálra ítéltek szintén a komcsik, beült abba a pártba, ahol szintén hemzsegnek a komcsik, min nyű a ganéjban. Milyen emberek ezek?
oroszlán
2011. október 07. 06:59
Csak annyit a sok mocskolódónak Mécs Imre erkölcsileg toronymagasan feletettek áll. Ti itt nagy bátran szórjátok rá az átkokat ami lepereg róla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!