Kamasz prostikkal enyelgett Strauss-Kahn

2011. október 18. 12:58

Dominique Strauss-Kahn is visszatérő vendége volt a francia elit által látogatott lillei luxusbordélyháznak. A kuncsaftok kívánságait összegyűjtő „fekete könyv” szerint a volt IMF-vezér legutoljára 16 éves szőke lányokat rendelt magának.

2011. október 18. 12:58

Dominique Strauss-Kahn még valutaalap-vezérként jár a francia politikusok és üzletemberek körében exkluzív bordélyházként ismert, lillei- Carlton hotelbe. A szálloda topmenedzsereit már őrizetbe vették, egyben lefoglalták a náluk található „fekete könyvet”, ami a kiemelt kuncsaftok kívánságait gyűjtötte össze. Ebben hosszú oldalak szólnak Strauss-Kahn kívánságairól.

A „fekete könyv” szerint az IMF-vezér márciusban járt utoljára a bordélyházban, és 16 éves, szőke vagy szőkített prostituáltakat rendelt. Franciaországban egyébként bűncselekmény 18 évnél fiatalabbaknak fizetni a szexért. A feljegyzésben megjegyzésként szerepelt, hogy a lányokat előzetesen be kell mutatni, hogy tudjon választani közülük.

Egy éjszaka két kiskorú szolgáltatásaiért fizetett, amiben benne volt, hogy együtt is aludhatott velük. Pezsgőt is rendelt, de a hotel kikötött, hogy a lányok nem ihattak. Strauss-Kahn szerint Sarkozy áll a prostiügy kipattanása mögött.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2011. október 19. 08:47
Ez a fickó minden sztereotípiát megerősít, amit a vezető bankárokról gondol a jónép. Főleg zsidók, baloldaliak, erkölcstelenek, önteltek, gátlástalanok stb.
magnamater
2011. október 18. 16:31
Talán csak azzal akarták Strauss Kahn ártatlanságát bizonyítani, nem a harmincas feketéket, hanem a tizenhat éves szőkéket szereti. Furcsa a francia törvény, ha nem fizet érte, megronthatja a gyereklányokat is a vén lator .
Fakutya ezredes
2011. október 18. 16:17
Ja, Koszeg Feri sem veti meg a gyerekekkel valo szexet.
kardosdoktor
2011. október 18. 16:06
Minden lehet. Dominique-re rájár a rúd. Most már nem is mer közeledni az asszonyhoz sem; az is feljelenti családon belüli erőszak miatt, hogy lemossa a nevét. ...Hát cserélt volna véled sok férfi Dominique, de most kevesen lennének a helyedben. Borz-alom. Sajnálom ezt a fazont, pedig nem szorul rá. Tulajdonképpen nem is őt, hanem, hogy mivé lesz az ember, vagy mivé lehet, vagy mivé teszik, vagy milyen k*rva nagyot lehet esni bicikli nélkül is. Hát Dominique... nagyon durva ez, b*zmeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!