Februárban szabadulhat a viszkis rabló

2011. október 27. 11:50

Legkésőbb februárban feltételesen szabadlábra helyezik a viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attilát. A férfi tizenkét évet töltött börtönben.

2011. október 27. 11:50

A Bors úgy tudja, hogy az engedménytárgyalás az ügyben már megvolt, a bírói döntés napok kérdése. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a lap megkeresésére részleteket nem árult el, de nem cáfolta, hogy a feltételes szabadlábra helyezés január-februárban megtörténik.

Az erdélyi jégkorongozóból lett bankrabló, a valaha élt talán legnépszerűbb magyar bűnöző 29 rablása során mintegy 142 millió forintot zsákmányolt. A rendőrök egyszer elfogták, de akkor megszökött a Gyorskocsi utcából. 1999-ben 17 év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. október 28. 08:41
Szabadulás után, rumosra változtatja a nevét. És a névváltással új életet kezd, és új bankokat fog kirabolni.
kardosdoktor
2011. október 27. 20:34
George Hungarian azóta szárnyal az ügyeket védők csillagporos egén, mióta téged óvott. Remélem tejel majd neked valamennyit, mert általad lett híres és nagyon okos; az ügyvédek cejzelendréje, a joghézagok türristvánja, a bűnözők donboszkója - "kérném tisztelettel". :)
Gombóc XVI. Artúr
2011. október 27. 17:39
Nagy sztárt csináltak belőle, pedig ö is csak egy köztörvényes bűnöző, aki majdnem kitépte a postás kisasszony haját, mert nem volt elég gyors. Gondolom a kereskedelmi tévék majd ismét bálványozni fogják, mert ez itt Magyarország...
morfondír
2011. október 27. 12:32
A Sidol-idol. Profin hokizhat most is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!