Farkas Péter szárnyai alá vette Stohlt a börtönben

2011. október 10. 14:08

A kábítószerrel való visszaélés miatt elítélt olimpiai bajnok birkózó elmondta: a színész bízhat benne. A két híres rab az udvaron eltölthető szabadidejében is közösen edz.

2011. október 10. 14:08

Az olimpiai bajnok birkózó Farkas Péter vigyáz Stohl András épségére a Kozma utcai börtönben - írja a Blikk. A szombati fogvatartottak-színészek focimeccs során egy beszélgetésből kiderül: Stohl bízhat Farkasban. El is kell a segítség a színésznek a börtönviszonyok között, hiszen az újakat, ha nem alkalmazkodnak, könnyebben megtalálják, kivéve, ha van egy „védelmezőjük”.

Stohlnak ilyen védelmezője lehet Farkas Péter, korábbi olimpiai bajnok birkózó, aki múltja miatt nagy népszerűségnek örvend, az ő barátsága „jó ajánlólevél” - írja a lap. Mely úgy tudja, hogy ezt a barátságot nem is nagyon kell hirdetni, mert abban a kevés időben, amit az udvaron együtt tölthetnek, általában közösen edzenek.

A színész egyébként a szombati focimeccsen nem lehetett ott, mivel az új rabok egy ideig nem vehetnek részt a közös programokon.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2011. október 11. 15:57
Nagyszerű! Ha valakinek külön védelmező kell, akkor mit őriznek a foglárok?
GY. F.űegér
2011. október 11. 15:48
Na kíváncsi lennék, Farkassal szemtől-szemben állva is ekkora lenne-e a pofátok... ☺
Gombóc XVI. Artúr
2011. október 11. 10:12
Mondjuk az nekem érdekes volt, hogy nem hallhatnak/nézhetnek híreket, tehát gyakorlatilag semmi információjuk nincs a külvilágról. Ha nézik a "kinti" műsort, mindig elsötétül a képernyő ha hírek jönnek. Ez is a büntetés része lenne?
wartog
2011. október 10. 20:22
Tököl amúgy, ha jól tudom a börtönkórház, és a legenyhébb börtön.Így is felháborító az enyhe ítélet, de boztos vagyok benne, hogy ez csak a kezdet. A következő súlyosabb lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!