Pult mellett kéri sörét a póni vasárnaponként

2011. szeptember 07. 14:06

Patás törzsvendége akadt egy angliai kocsmának: póni csődör látogat el söréért minden vasárnap. Basil, a Welsh Cob a helyiekkel közösen fogyasztja el korsónyi adagját.

2011. szeptember 07. 14:06

Heti rendszerességgel jár kedvenc Staffordshire-i kocsmájába Anglia sztárrá lett lova, Basil, a Welsh Cob póni. A kilenc éves patás nemcsak hogy átlépi a fogadó küszöbét, de miután türelmesen kivárta sorát, kedvenc sörére is igényt tart. Basil minden vasárnap egy korsónyit kap a helyi Marson's Pedigree nevű malátaspecialitásból, amit rendszerint kilovaglás után, hazatérés előtt, a helyiekkel együtt fogyaszt el.

A kocsmáros évekig ellenállt a ló belépési szándékának, így a póni csak fejét nyújtogathatta be az ajtón. Mióta pár éve mégis bebocsátást nyert jó magatartása nyomán a vendéglő a vendég ló mellett immár szívesen lát más állatokat is. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!