Novák Előd

2011. szeptember 26. 15:23

Érvkészletének talán legfajsúlyosabb elemét vetette be a betyársereg egyik vehemens tagja, hogy a Jobbik alelnökével közölje, a párt elpuháskodta a csikósnindzsák bizalmát. Elődnek leesett.

2011. szeptember 26. 15:23

A küzdelemben senki sem válogathat a frontvonalak között. Van akit az öko-zöld susnyásba szólít a haza, hogy az ismert Duna-parti épületben parolázva bomlasszon, másokat - esetünkben az alelnököt - a gyulai végekre. Előd épp a büntetésvégrehajtási intézményekben eltöltött idő, magyarságteljesítmény koordináta-rendszerében igyekezett elhelyezni a betyársereget, amikor leesett az első plenyó. Aztán jött még egy hátulról, mint a fodrász. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület nyilvános közgyűlése rendben lezajlott.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Panzergeneral
2011. október 01. 07:06
Hogy Novák mit érdemelt, nem tudom, de az tény, hogy az agybogár elpusztulna a koponyájában. Amolyan Jobbikos Szanyikapitány őkelme, ami kár. Kár, mert vannak jó koponyák is a pártban mint Balczó, Pörzse, Gaudi, stb. Apropó: nem tűnt fel senkinek, hogy Dúró Dórácska lett a szóvivő. aki -mitadisten- lppen Novák felesége (olyan is). Lefogadom, hogy ha Pörzse lett volna a szóvivő, akkor a Vujity Trtvkó félék bem alázták volna agyon a pártot. Szóval,ha a Jobbik normális párttá akar válni, akkor a Novák-Zagyva féléket sürgösen teleportálja el valahová.
kukagyerek
2011. szeptember 28. 13:09
A narancsseggűeknek tényleg már csak az a kis öröm jut, ha a nemzeti oldalon egy kis "nézeteltérést"láthatnak. Érthető, mert a felcsúti labdaszedő gyerek, egyre ritkábban bűvöli el őket.
Winston Smith
2011. szeptember 27. 10:30
Mekkora kibaszottul szánalmas írás ez. többször is megszokhattuk, hogy a fideszcsicska mandarinosok mennyire önkényes alapon vesznek ide be embereket. Novákot pont annyira verték meg, hogy semmi nyomot nem hagyott rajta az eset. Lehet persze hogy a fidesz-szektások, akiknek már csak a káröröm marad, jobb híján erre verik a farkukat. Hát tegyék.
Machiavelli
2011. szeptember 27. 10:01
Emőke már nagyon megérdemelte ezt a pofont, járt volna már neki másért is, hogy mást ne mondjak a kuruc.info-ért. De volt olyan is, aki az olthatatlan karriervágya és feltűnési viszketegsége miatt került be 24-órás folyamatos kihallgatásra teljesen alaptalanul, vagy szervezett meg az ellenfélnek választási csalást, így torpedózva meg annak indulását ellenük. Szóval fasza gyerek ez az emőke, megérdemli a sorsát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!