Csak a fejlett országokban tartanak a zombiktól

2011. szeptember 29. 13:26

Leginkább Európában, az Egyesült Államokban és Japánban félnek a zombiktól - derül ki az Oxfordi Internet Intézet felméréséből.

2011. szeptember 29. 13:26

Az Oxfordi Internet Intézet arról csinált térképet, honnan kerestek rá a zombi kifejezésre a Google keresőjén. Értelemszerűen minél nagyobb a térképen a kör, annál többen kerestek rá a lényekre.

Az Intézet arra következtet, hogy a térképen megjelenített adatok vagy azt jelzik, hogy honnan keresnek angol nyelvű tartalmakra, vagy azt, hol várható zombik támadása - ennél azonban valószínűbb, hogy az üresen maradó területeken egyrészt kisebb az internetpenetráció, továbbá az ott lakóknak van jobb dolga, mint az esetleges zombitámadásról fantáziálni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2011. október 15. 13:41
Na tessék, már megint lemaradtunk egy listáról. Persze az Oxfordi Internet Intézet nem vette figyelembe azt a tényt, hogy vannak országok, mint a miénk is, ahol a zombikkal együttélés napi gyakorlat, ha kellő távolságot tartunk tőlük, nem esznek meg minket, csak a pénzre hajtanak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!