Jobbik: A kormány hagyja megdögölni az embereket

2011. augusztus 22. 14:49

A nemzeti radikálisok szerint szociális katasztrófa alakul ki Magyarországon, miközben „a kormány klottgatyában nyaral és hagyja megdögleni a magyar embereket”.

2011. augusztus 22. 14:49

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján leszögezte: „látható az utóbbi időszak gyilkosságaiból és öngyilkosságaiból is, hogy egy szociális katasztrófa van elszabadulóban”.

A jobbikos politikus szerint ezzel a kormány nem foglalkozik, hanem „klottgatyában nyaral és hagyja megdögleni a magyar embereket”. Ezt alátámasztják a devizahitelesek problémáihoz köthető intézkedések is, melyet egyszerűen a következő ciklusra halasztottak - állítja Z. Kárpát.

Egyre mélyülő devizahiteles krízis magyar családok tízezreit sodorja olyan helyzetbe, hogy  kétségbeesetten vesznek fel hiteleket olyan helyekről, ahonnan előtte eszükbe sem jutott volna” - magyarázta a radikális politikus.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Winston Smith
2011. augusztus 22. 17:48
A Jobbiknak teljesen igaza van, most is. A világválságok, dramatikusan romló életkörülmények - amiben most vagyunk - esetén mindig az volt és az lesz a tét, hogy az emberek meddig tudják megőrizni emberi mivoltukat. Hányan lesznek öngyilkosok, hányan fognak rabolni-ölni-zúzni gyilkolni a betevőért, és hányan fognak _ellenállni_. A népből persze hiányzik a felismerés alapvető képessége, így tudatlanul, fölkészületlenül fog menni a darálóba. Úgyhogy fölhalmozni ételt, italt, beszerezni fegyvert (->önvédelem joga), és megvárni, amíg a vihar elmegy. Ennyit tudunk tenni. Ja és vissza a földművelésre, a majdan rabolni/gyilkolni/fosztogatni kívánó etnikumot pedig szabályos háborúban kell fölszámolni. Akik túlélik, azokat határon kívülre száműzni. Rendet kell végre tennünk végre ezen a szemétdombon. Már alig várom.
Machiavelli
2011. augusztus 22. 16:58
Nem akarok pálcát törni se pro, se kontra, csak a személyes tapasztalatomat osztom meg veletek. Nagyon rég óta nem voltam úgy szabadságon, hogy flangálhassak a hozzám közeli, észak-kelet magyarországi városban és beszélgessek emberekkel. Most ez így alakult és a kb 1 évvel ezelőtti állapothoz képest (és Budapest-hez képest, ahol időm javát töltöm) erősen észrevehető a lepusztulás. Sorra zárnak be az alapvető dolgokat áruló üzletek, mert nincs vevő, már a kocsmák is zárnak be, mert nincs vevő, a parkolóőr előre bocsánatot kér tőlem, hogy 100-ról 150 Ft-re ment fel a parkolódíj, összességében mindenhol erősen érezhető a nyomor fokozódása. Én ebből a szempontból burokban növök, mert Budapest-en teljesen más világ van, de tényleg rikít a nyomor vidéken!
intercisa
2011. augusztus 22. 16:47
mindig meglep hogy a Jobbik milyen választékosan milyen szofisztikáltan, már-már a lingvisztika legmagasabb szintjén tudják magukat kifejezni... "megdögleni" barátom maximum te fogsz, de én inkább meghalok/elhalálozok/jobb létre szenderülök stb. ... ez a beszéljünk a nép egyszerű nyelvén ez eléggé komcsi tempó... hogy témához is hozzá szóljak, a képviselő urak tessenek felajánlani az egyévi fizetésüket mint Széchenyi ha neki nem derogált akkor a turbó magyar Jobbikosoknak se hiszem hogy ez gondot okozna... (persze Fidesz/MSZP is csatlakozhat)
jag3
2011. augusztus 22. 16:18
:o) Mókás, amint számon kérik a Jobbikos képviselőn, hogy kibeszél a "klottgatyások" közül. "egymillás jövedelemmel" amit mint _képviselő_ húz. Na nézzük, ha szó szerint kell értelmezni, akkor csak _megdolgozik a jövedelméért_, hiszen épp azt mondja, hogy a Fidesz a 2/3-ával _nem képviseli_ a devizahitelesek érdekeit. Nem ez lenne a képviselő feladata? Ha valós jelentése szerint nézzük: fogd be, megvettünk, a rendszer része vagy, legyen egy kis becsületed és ha megvettek, maradj megvásárolva. Ezek a jobberek :o) Micsoda népek... :o)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!