Hatala: A polgárőrség stratégiai partner

2011. július 02. 13:57

Az országos rendőrfőkapitány szerint a rendőrség erkölcsi felelőssége, hogy együttműködjön a polgárőrséggel és a két erő együtt szolgálja a közbiztonságot.

2011. július 02. 13:57

Hatala József országos rendőrfőkapitány szombaton Gyenesdiáson, a polgárőrök országos találkozján lesözgezte: a magyar rendőrség stratégiai partnernek tekinti az Országos Polgárőr Szövetség tagjait és tagszervezeteit. A polgárőrökkel való együttműködés Hatala szerint a rendőrség erkölcsi kötelessége.

A rendőrfőkapitány az utóbbi idő történéseire utalva elmondta, hogy „egyes csoportok megirigyelték a polgárőrök sikerét, annak ellenére, hogy semmit nem tettek azért, hogy ebbe a sikerbe munkát fektessenek”. Hatala szerint húsz évnyi garancia van arra, hogy a rendőrség és a polgárőrség a nemtelen és méltatlan támadásokat visszaverve  továbbra is összehangoltan dolgozzon együtt az ország közbiztonságáért.

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!