Beperelte Vágó Istvánt a TV2

2011. július 22. 09:13

A kirúgott műsorvezető két hónappal ezelőtt a Demokratikus Charta pécsi szervezetének vendégeként arra tett utalást, hogy politikai indítékok állhatnak elbocsátása mögött. A TV2 vezetése úgy döntött, a bíróság előtt számoltatja el Vágó Istvánt valótlan állításaiért.

2011. július 22. 09:13

Beperelte a TV2 Vágó Istvánt, aki fél évvel ezelőtt váratlanul távozott a csatornától – írja a Bors. A műsorvezető azt állította, hogy tudta nélkül bontotta fel vele a csatorna a szerződést. Két hónappal ezelőtt ráadásul a Demokratikus Charta pécsi szervezetének vendégeként arra tett utalást, hogy politikai indítékok állhatnak elbocsátása mögött.

„Azt kellene cáfolniuk, hogy jelent-e meg a Helyi Téma hirdetése, logója náluk, valamint azt, hogy a Hír Tv-től oda küldött szerkesztő van-e a nyakukon. Arról is mondhatnának valamit, igaz-e az, hogy a kutatások szerint a TV2 híradója a legkevésbé kiegyensúlyozott” - mondta akkor az Új Ásznak Vágó.

A volt műsorvezető ezúttal nem kívánt nyilatkozni, a TV2 is szűkszavúan kommentálta az értesülést. Közleményükben azt írták, egy ideig türelmesen figyelték a csatorna ellen indított rágalomhadjáratát, amelyet legtöbbször légből kapott összeesküvés-elméletekkel színezett, de néhány nyilatkozatával túl messzire ment, így a TV2 vezetése úgy döntött, a bíróság előtt számoltatja el Vágó Istvánt valótlan állításaiért.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2011. július 24. 22:15
Pl. mint a Mézgából: köbunokai fokon.
enes
2011. július 24. 22:15
Pl. mint a Mézgából: köbunokai fokon.
enes
2011. július 24. 22:02
Milyen fokon rokona a '19-es Vágó?
torresG4
2011. július 24. 21:34
vágó önéletrajzában az szerepel, hogy amikor az óvodában sz. elvirával együtt jártak pisilni, az egyik dada észre vette a nem szokványos történést és drákói szigorral büntette a kis vágó pistikét, azaz eltiltotta a kislány wc-től és a csendes pihenő idején a dadák ráfigyeltek a nemi aktivitására, amely megelőzte a korát....ezen, mára felnőtt úriembernek a televíziós szakmában betöltött szerepéből nem származnak pozitívumok, sőt, most nagyon, nagyon mélyen jár...ez a favágó lelkületü büdös köcsög......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!