Hazugságnak nevezte a holokausztot Budapesten az egyiptomi politikus

2011. július 08. 15:19

Ahmed Ezz el-Arab, az egyiptomi világi liberális Wafd párt alelnöke Budapesten, a Demokráciáról és Emberi Jogokról szóló konferencián nyilatkozott holokauszttal, zsidósággal és Amerikával kapcsolatos nézeteiért.

2011. július 08. 15:19

Ahmed Ezz el-Arab, az egyiptomi Wafd párt alelnöke Budapesten, a Washington Timesnak adott interjújában fogalmazta meg különböző nézeteit a holokauszttal és a zsidósággal kapcsolatban.

A liberális politikus a Demokráciáról és Emberi Jogokról szóló konferencia szünetében jelentette ki: „A holokauszt egy hazugság. 2,4 millió zsidó élt német megszállás alatt. Ha mindet kiirtották, akkor honnan jött a többi 3,6 millió?”. Ahmed Ezz el-Arab nem tagadta, hogy a nácik „több százezer” zsidót ölték meg, ám szerinte „a gázkamrák és az élve megnyúzott emberek, meg a többi történet mind mese”.

A politikus sajátos véleménnyel rendelkezik a Amerika kétezres évekbeli háborúiról és a szeptember 11-i terrortámadásokról is. Szerinte ez utóbbiért „a CIA, az izraeli Moszad és az amerikai ipari-katonai komplexum” felelős.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. július 09. 20:38
Az utóbbi időket figyelve azt találtam, hogy egyre jobban csökken a zsidók védettsége világszerte. Lehet, nekik csak most ér véget a II.Világháború - de máris kezdődik a III.-ik. Elveszítették "ártatlanságukat". Egyre több bűncselekmény részesei, államuk is bizonytalan, sehol sem kellenek, mert nem szokásuk dolgozni. Már nem ők az avantgard a divatokban, mint a hatvanas években. Az új generáció már tényleg nem törődik azzal, ha valaki zsidó-e vagy nem az. Az előbbi esetben annyiból rosszabb nekik, mert azt a jelzőt, hogy zsidó, még plusz bűnnek róják fel nekik. Ők maguk juttatták magukat ebbe a helyzetbe.
Krupp Skya
2011. július 09. 08:18
A történelem folyamán már nagyon sok nép kihalt, Ezért Mesterházynak kellene egy törvényt hozni hogyha ez velük, (kommunisták) előfordul akkor a túlélési pénzt egy meghatározott számlaszámon kell gyűjteni mindaddig amíg jönnek érte a Táncsics alapítványtól.
huttinger
2011. július 08. 23:39
Felnőtt fejjel éltem meg azt a korszakot úgy hogy a hülység nem érdekel. 1988.-tól volt magyar világútlevél, úgy hogy oda mentél ahová akartál. Az NDK-sokat 1989. szeptember 10. -én szabadon mehettek tőlünk Ausztriába. Ki a faszom akart disszidálni a kerítésen keresztül akkoriban már?
pimepime
2011. július 08. 21:41
Szerény véleményem szerint: a nácik bűnt követtek el, hiszen ártatlan embereket kollektíven büntettek (ilyen alapon a Benes-dekrétum alapján történő kollektív büntetés sem helyén való, mégis hatályos jogszabály az EU több tagállamában, s így a kárpótlás sem lehetséges). A tervszerű népirtáson még vitatkozgatnak egyesek, de az igazi kérdés nem is ez, hanem: - mennyi a holokauszt zsidó áldozatainak száma (a halál okai is tisztázandó), mert ez a szám képezi a kárpótlás mértékét. Az RTL egyik XX.század c. műsorában volt egy érdekes pár perc, amiből az derül ki, hogy 1 zsidó túlélő nem merte magát a magyar hatóságnál nyilvántartásba vetetni, vagyis hivatalosan nem is élt már. http://rtlklub.hu/musorok/21szazad/videok/127077 (4.06 perctől érdekes) - kik osztják el a pénzt és kiknek (ld. a fentebbi indexes linket) - a zsidók deportálásában segédkező szintén zsidó vezetők felelőssége tisztázandó. Nemrég volt a Duna TV-n egy dokumentum film (Fischer István helyszínei c.), amiben a címszereplő egy 3-5 perces részben azt mesélte el, hogy addig nem tud nyugodtan meghalni, amíg a Váci utcában lévő Kasztner Rezső emléktábla le nem kerül onnét, mert az illető alkut kötve az SS-szel beszélte rá a "mezei" zsidókat a gettóba (s így a lágerbe) vonulásra. Vagyis a zsidó vezetők saját életüket mentve árulták el fajtájukat, s lehet, hogy ők markolják fel a lét? Szóval itt valami nagyon bűzlik, és valószínű a pénz miatt (pedig nincs is szaga)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!