Görög újságírók

2011. június 28. 15:56

Görögországban az újságírók is sztrájkolnak. Mindenképpen szolidárisak vagyunk, bár nem tudjuk, hogy a repi golyóstoll, vagy a pogácsa fogyott-e el.

2011. június 28. 15:56

Görögország mostanában úszik az adósságban, a kormány pedig kénytelen erőteljes megszorításokkal helyrerángatni a költségvetés rendjét. Ilyen helyzetben minden országban utcára megy boldog-boldogtalan, hisz' felemelték a sajtos pogi árát.

Őszintén szólva a zsurnaliszták megjelenésére azért nem számítottunk, a pogácsa ugyanis számukra tudvalevőleg ingyen van. Pedig helyszíni tudósítók ilyenkor készíthetnék a legizgalmasabb riportokat a demonstráló gyrososokról, a gazdasági újságírók pedig ugyancsak hosszan rágódhatnak egy-egy makrogazdasági elemzésen. Athénban viszont úgy tűnik, már a közírók is kijelentették: ezúttal csakazért sem lesz véleményük. Bennük aztán van tartás!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aromó
2011. június 29. 14:39
http://www.portfolio.hu/gazdasag/megdobbento_juttatasok_18_havi_ber_es_extra_premiumok_a_gorogoknel.151679.html csak hogy mennyire szegény a sorsa szegény görög munkavállalónak.
marko11
2011. június 29. 06:54
Ez valami "pénos" írás? Pogival! Nem biztos, hogy a magyar újságírókból kellene kiiindulni!
alma1234
2011. június 29. 06:05
Ez egy ritka szemét cikk. Jellemző a magyar ujságírókra, hogy még kollegalitás sincs bennük. Függetlenség, korrektség meg végképp ismeretlen fogalom számukra. Most a fizetős irány a görögök szapulása, hát követi is a main stream vonalat a magyar "zsurnaliszta".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!