Százévesen házasodott össze

2011. május 04. 15:53

Forrest Lunsway és Rose Pollard világrekordot állított be: a pár a férfi 100. születésnapján kelt egybe. A menyasszony azt nyilatkozta, a hosszú kapcsolat titka, hogy nem szabad sürgetni a dolgokat és a feleknek alaposan meg kell ismerniük egymást.

2011. május 04. 15:53

Világrekordot állított be egy idős pár, akiknek együttes életkora több mint 190 év volt a házasságkötéskor. Forrest Lunsway és Rose Pollard több évtizeddel ezelőtt úgy ismerkedett össze, hogy a hölgy éppen táncpartnert keresett. Lunsway majdnem 30 évvel ezelőtt megkérte barátnője kezét, ám Pollard azt válaszolta, hogy majd csak akkor meg hozzá a férfihez, ha az betölti a százat. Az idősödő pár együtt maradt, sőt, egy listát is felállítottak, hogy mi az, amit mindenképpen meg szeretnének még csinálni az életben. Végig is gyalogoltak például Kalifornia teljes óceánpartján és kajakoztak Alaszkában.

Lunsway 100. születésnapjára az idősek otthonában került sor, ahol menyasszony azt mondta a The Daily-nek, a hosszú kapcsolat titka, hogy nem szabad sürgetni a dolgokat és a feleknek alaposan meg kell ismerniük egymást. Pollard szerint a kapcsolat csak akkor fog működni, ha mindketten ugyanazokat az értékeket vallják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!