Főszerkesztő lesz Bakács Tibor

2011. május 02. 10:20

Visszatér a médiába Bakács Tibor Settenkedő. Egy nyáron induló portál főszerkesztője lesz a szalámilopásról elhíresült újságíró, kritikus.

2011. május 02. 10:20

„Azt tudtam, hogy a médiában fogok elhelyezkedni, csak azt nem, hogy hol és mikor. A jóisten azonban segít a bajban. Nagyon hálás vagyok ezért neki” - mondta a Blikknek Bakács. Internetes hírportált fognak indítani a nyáron, egy amerikai üzletember lesz a tulajdonosa.

„És hogy miért pont rám esett a választásuk? Azt hiszem, a szalámis üggyel keltettem fel az amerikaiak figyelmét. Azt mondták, hisznek bennem, és rám kellene bízni ezt a feladatot. Örülök ennek a lehetőségnek” - lelkesedett Bakács.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Transzila
2011. május 04. 10:21
Új médium új név: Bakács Tibor LOPakodó
trust
2011. május 04. 07:47
"Azt mondták, hisznek bennem, és rám kellene bízni ezt a feladatot. Örülök ennek a lehetőségnek” - lelkesedett Bakács." Hát Bakács, nem akarom elhinni, hogy büszke vagy magadra. Én elbújnék a föld alá, te meg megjátszod a hülyét. Egy biztos, soha nem fogom elolvasni azokat a dolgokat, amelyeket veled hoznak összefüggésbe. Valószínűleg a gyermekeid okosabbak nálad!
well
2011. május 04. 06:29
azért azt megnézném, hogy milyen hírportál lesz az, ahol a főszerkesztő attól került a képbe, hogy lopott. Biztos nem tudták, hogy kell álláshirdetést feladni
öszödibeszéd
2011. május 03. 08:24
Tja, a véleményformáló értelmiségi! Azért érdekes, hogy van, aki issza ennek a személynek a szavait. Amúgy meg ne legyünk rosszindulatúak: lehet, hogy egy biztonságtechnikai portálon lesz főszerkesztő-szakértő áruházak lopásvédelme szakterületen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!