Hogyan élne ma Diana hercegnő?

2011. március 19. 12:46

Monica Ali Dianáról szóló könyvében arról elmélkedik, hol és hogyan élne ma az egykori hercegnő, ha csak megrendezték volna 1997-ben bekövetkezett halálát.

2011. március 19. 12:46

Arra a feltételezésre épít egy közelmúltban megjelent könyv, hogy Diana hercegnő nem halt meg párizsi balesetében 1997 augusztusában, hanem él, méghozzá egy amerikai kisvárosban. Monica Ali regényében arról ír, könnyen elképzelhető, hogy Diana megrendezte halálát, hogy saját életét élhesse. A szerző semmilyen bizonyítékkal nem támasztja alá feltevését, csak eljátszik a gondolattal, könyve mégis felkavarta a briteket - írja a Bors.

Diana borzasztóan boldogtalan volt, és szenvedett attól, hogy minden lépését követik. (...) Miért lenne elképzelhetetlen, hogy annyira áhította a szabadságot, a boldog, kiegyensúlyozott, hétköznapi életet, hogy kapóra jött neki az autóbaleset, amibe mégsem halt meg?!” – mondta a szerző, aki szerint Diana azt tervezte, új életet kezd Amerikában.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2011. március 19. 21:23
Királynak és párjának nem jár a boldogság, ez a hülye picsa meg követelte magának. És mivel a nőstények hormonális állatok, mindegy kivel(ezúttal a nép ellenségének muszlim fiával)áll össze, összeállt hát egy playboy-jal. Tartás sosem volt abban a tyúkban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!