Bakács végleg távozik a médiából

2011. március 22. 12:23

Bakács Tibor Settenkedő kijelentette: befejezte a pályafutását a médiában. A szalámilopás állítólag jól jövedelmez az újságírónak, ráadásul személyiségi jogainak megsértése miatt milliókat is kaszálhat.

2011. március 22. 12:23

„Befejeztem a pályafutásom a médiában” – mondta a Borsnak Bakács Tibor, aki jelenleg csak a Hócipő munkatársa. Egyszer talán még a Klubrádióhoz is visszatérhet, de biztosan nem most, 1 hónaposra tervezett felfüggesztése lejártakor. „Számtalan hallgatói visszajelzés érkezett, sokan mondták el a véleményüket az esetről, és ezek nem voltak kedvezőek Tiborra nézve. Nem tudom megmondani, mikor térhet vissza közénk, ehhez az kell, hogy mi és a közönség is megemészthessük a történteket” – mondta Vicsek Ferenc, a Klubrádió főszerkesztője.

Bakács, aki bolti lopás miatt vesztette el sorra munkáit, korábban azt nyilatkozta a Velvetnek, akár a bulvárt is bevállalná születendő gyerekéért. A szalámilopás állítólag jól jövedelmez az újságírónak, ráadásul személyiségi jogainak megsértése miatt milliókat is kaszálhat.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2011. március 23. 10:16
Ebben az egészben ez a felháborító: "ráadásul személyiségi jogainak megsértése miatt milliókat is kaszálhat". Neeee legyünk már amerika, ahol minden sz.rért pereskedni lehet és a morális értelemben nullák milliókat keresnek. Egy normális országban soha nem lehetne a köztörvényes bűnöző javára ítélni egy ilyen esetben. Mert úgy kellene kezdeni az egészet, hogy ha nem lopott volna, akkor a személyiségi joga sem sérült volna, azaz itt a csekk a perköltségről kedves tolvaj úr és lehet hazamenni...
wartog
2011. március 22. 14:26
Hogy szociopata az egyértelmű.Biztos talál vmit magának.Az ilyen találékony.Egy kicsit sajnálnám, de inkább nem.
drieno
2011. március 22. 14:17
Azért bírnék írni egy pár km-es listát azokról, akiknek szintén el kéne hagyniuk a médiát. Az, hogy a bakáts lelép, a hosszúságot olyan mértékben érintetné, hogy észre se lehetne venni. Ha csak azokat ki lehetne zári, akik ávó tanodában sajátították el a "tudást", vagy az mszmp agitprop kézőjében, meg foximaxin, na és persze a szigorúan titkos elvtársakat is, már sokat tisztulna a kibertér!
kispufi
2011. március 22. 13:54
bár úgy lenne. de faguriga legyek, ha nem hallunk még róla, meg észosztást tőle...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!