Bereczki Zoltán Azahriah-ról: Ez a zene a gyrososnál szól 20 éve

2023. november 16. 20:43

A színész-énekes szerint ha Azahriah dalait elemeire bontjuk, nincs bennük újdonság, ha viszont az egészüket nézzük, más a helyzet.

2023. november 16. 20:43
null

Zeneileg… a gyrososnál szól ez a zene 20 éve. Ez egy arab zenei hangzásvilág, amit a kissrác csinál. Ha leveszed róla a magyar zenét, és elkezdesz rá ilyen arab halandzsát csinálni, akkor pont ugyanez a zene szól a gyrososban. Csak a hangszerek alatta, a szöveg amit csinál, az egész az, amit nem fogsz tudni mellé rakni. Az az életérzés, amit ő hoz” – jelentette ki Bereczki Zoltán Palik László YouTube-műsorában, amely csütörtök este került fel a legnagyobb videómegosztóra.

A színész-énekes szerint ha Azahriah – aki egyébként a legkevésbé sem akar a bulvárt olvasóknak játszani – dalait eleimre bontjuk, nincs bennük újdonság, ha viszont az egészüket nézzük, más a helyzet.

„Olyan hullámra ült rá, olyan belső története van, amire oda kell kapd a fejed” – tette hozzá Bereczki.

A teljes beszélgetést alább lehet megnézni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 17. 17:48
Írhatnátok már Nala cica lemezéről is, nem csak erről a hegymászóról...
szintetikus
2023. november 17. 12:38
Ha minőségi zenét akarok hallgatni fogom Gulyás Gergely kormányinfos bejelentkezéseit és alákeverem valami Benny Hill slágert. 😂🤡
egonsamu
2023. november 17. 12:35
Kinek lehet a retyerutyája ez a korcs kölyök, hogy naponta tudósítani kell róla? Kinek az érdeke a népek negatív befolyásolása ilyen "kultúrával"?
survivor
2023. november 17. 11:53
Novicsok-5 Aki a Toi-Toi mellett bassza a rajongót....,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!