Putyin együtt orgiázott Berlusconival

2011. január 21. 09:43

Az olasz és az orosz államfő együtt élvezte három örömlány, köztük egy fiatalkorú lány szolgáltatásait a római rendőrség szerint. Vlagyimir Putyin egy éjszakát töltött Milánóban.

2011. január 21. 09:43

Együtt élvezte három örömlány, köztük egy fiatalkorú szolgáltatásait Vlagyimir Putyin és Silvio Berlusconi a római rendőrség szerint. Az orosz kormányfő szerepe nem tisztázott, ám eljárás folyik ellene. Berlusconi ellen vallott fogászati asszisztense, aki azután készítette el fogprotézisét, hogy 2009 decemberében Milánóban egy szoborral megdobták a kormányfőt. Berlusconi cserébe felajánlotta, háremének tagja lehet, és orgiákon vehet részt, ahol „leszbi-show-val” kellett tűzbe hozni a politikust, majd vetkőzőszámok kerültek műsorra.

Az akkor 17 éves Karima El Mahroug (Ruby) és a többi lány egy-egy estéért 1000 eurót kapott. A korábban szintén vetkőzéssel foglalkozó asszisztens állítását telefonbeszélgetések is alátámasztják, melyeken Berlusconi hol kicsi csibémnek, hol drágámnak szólítja őt.


A vallomás szerint Berlusconi különösen Karimát kedvelte, akit tavaly lopás gyanújával vették őrizetbe. A miniszterelnök nyomást próbált gyakorolni a rendőrségre a lány elengedése érdekében. Azt hazudta, Ruby Mubarak egyiptomi elnök lánya, ezért diplomáciai zűrzavart okozna további fogva tartása. A 400 oldalnyi jegyzőkönyvből kiderül, Ruby nem csak tavaly tavasszal, hanem nyáron kényeztette Berlusconit.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. január 22. 15:16
Trutyin és Meghúzkodni, a 2 szolíd, csendes hedonista. Épp tervezik , hogy kolostorba vonulnak.
Silcon
2011. január 22. 14:30
Íme a képmutatás szép példája. A politikusok a nyilvánosság előtt hangosan elítélik, közben meg megeszi őket a sárga irigység. Legalábbis a férfiakat. Az evolúció több ezer év alatt belenevelt ösztöneit pár száz évnyi civilizáció nem tudja megváltoztatni.
Samsa
2011. január 21. 18:10
OV, azóta nem beszél velük, mióta kihagyták a buliból.
de karatna
2011. január 21. 13:34
Váljék egészségükre! Ez még mindig egészségesebb elfoglaltság, mint a németek buzeráns politikusainak és polgármestereinek ratyisága!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!