Legyőzte a rákot Michael Douglas

2011. január 11. 10:41

Michael Douglas az NBC Today Show című műsorában elmondta: kijelentheti, valószínűleg legyőzte a betegséget. A színész tavaly augusztusban tudatta a nyilvánossággal, hogy torokrákot diagnosztizáltak nála, és nincs sok esélye a túlélésre.

2011. január 11. 10:41

Az NBC műsorában mesélt állapotáról Michael Douglas. A színész elmondta: kijelentheti, hogy valószínűleg legyőzte a betegséget. Douglas októberben fejezte be a sugár- és kemoterápiás kezelést, optimistán tekint a jövőre, hiszen hetek óta tünetmentes, a rákos sejtek pedig eltűntek a szervezetéből.

„Talán azért történt, mert hirtelen az életem minden területe megkérdőjeleződött, de mára teljesen új fogalmam van a barátság és a szeretet mélységeiről. Nem arról van szó, hogy nem értékeltem ezeket a dolgokat korábban, de a betegség miatt teljesen új fényben látok mindent” - mondta el a színész, aki az interjúban arra kérte a betegségét végigkísérő lesifotósokat, hogy a rajta keresett pénz egy részét fordítsák jótékonyságra.

Douglas májusban vagy júniusban újra munkába áll Steven Soderbergh Liberace című filmjében.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ppali
2011. január 11. 23:42
Ezek szerint akinek elég pénze van, annak tudnak segíteni. Illetve akarnak... Ettől függetlenül örülök a hírnek, szeretem a filmjeit. Jó színész.
marko11
2011. január 11. 18:37
A Tőzsdecápák c. filmje (rendező: Oliver Stone) meg egyre időszerűbb! A Tőzsdecápák 1-ben (1987) mondja: Nem alkotok semmit. Birtokolok. Mi döntjük el, haver. A híreket, a háborút, a békét, éhséget, káoszt, a gémkapocs árát. Kihúzzuk a nyulat a kalapból, s a többség értetlenül bámul. Nem lehetsz oly naiv, hogy azt hiszed, demokráciában élünk, haver. Ez a szabadpiac, és a része vagy. ...a mohóság, jobb szó híján, jó dolog. A mohóság helyénvaló. A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A Tőzsdecápák 2-ben (2010) mondja: Valaki emlékeztetett rá, hogy egyszer azt mondtam: a mohóság jó dolog. Most úgy látszik, hogy már legális is. Ti vagytok a NINJA (no income, no job, no assets)-generáció, akiknek sem jövedelmük, sem munkájuk, sem vagyonuk nem lesz. (Mondja Michael Douglas azaz Gekko egyetemistáknak.)
Honfi-fi
2011. január 11. 18:15
Tudatom az NBC Today Show-jával, hogy átmenetileg én is legyőztem a nyirokrákomat, de ez a kutyát se érdekli. És nem lett belőle világhír se. Egyébként én is örülök Michael Douglas sikerének, mint sorstársamnak és remélem, tartós is marad az elért eredmény.
gyuszika
2011. január 11. 17:58
Úgy legyen Michael és készíts még filmet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!