„Magyarország képviselje a klímavédelmet!”

2011. január 13. 20:52

A Greenpeace szerint az EU-elnökséggel helyrehozható hazánk koppenhágai fiaskója.

2011. január 13. 20:52

A Greenpeace aktivistái a pozsonyi magyar nagykövetség előtt arra hívták fel hazánk figyelmét: az uniós elnökség esély lehet a koppenhágai kudarc orvoslására.

A Greenpeace szlovákiai szervezetének klímavédelemmel foglalkozó szakértője a Magyar Rádiónak elmondta: „Arra szeretnénk felkérni Budapestet, hogy a klímavédelemben is vállaljon vezető szerepet”. Az aktivisták a visegrádi országok, illetve az EU képviseletében demonstráltak. Farkas Géza pozsonyi konzul szerint „ez egy nagyon jó reklám az emberiség közös ügyének”.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shamrock
2011. január 14. 10:49
Rendben kedves GrinPiiisz, de akkor ne alljatok be a tobbi karogo buzi moge es pofazzatok a mediatorvenyrol, ami aztan tenyleg nem a Ti teruletetek.
hórics
2011. január 14. 10:26
„Arra szeretnénk felkérni Budapestet, hogy a klímavédelemben is vállaljon vezető szerepet” Tegyen a globális felmelegedés ellen: hűtse le a homokosokat!
HSL
2011. január 13. 23:17
Védd fákat! Egyél hódot.
pityesz74
2011. január 13. 22:48
"Magyarország képviselje a klímavédelmet"meg a bálnavadászat tiltását,apandák védelmét,az éhező afrikaiakat,a tibeti hegy mászókat,stb-stb stb-.Ostoba spenótzabálók!Nem rég még minket támadtak,most meg jönnek a hülyeségeikkel!!Van nekünk éppen elég bajunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!