Kirúgta Vágó Istvánt a TV2

2010. november 18. 08:43

Vágó kirúgását a TV2 jövőbeni műsorpolitikájával indokolta Kiss Péter programigazgató. A műsorvezető azt állítja, nem tudott semmiről.

2010. november 18. 08:43

Kiss Péter programigazgató a TV2 jövőbeni műsorpolitikájával indokolva rúgta ki Vágó Istvánt. A programigazgató közölte: „Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsorterveiben nem szerepel olyan formátum, amely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkció kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván” - véli Kiss.

A műsorvezető azt állítja, nem tudott semmiről. Vágó az Origónak elmondta, tőlük értesült először arról, hogy szerződést bontott a csatorna és a produkciós cég. A tévés 2000-től nyolc évig volt a Legyen Ön is milliomos! című kvízműsor házigazdája az RTL Klubon, majd 2009 nyarán igazolt át a TV2-höz, ahol a Párbaj című vetélkedőt vezette.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2010. november 22. 06:02
Ízléstelen pont Fábry műsorra támaszkodva érvelni, mikor ő fúrta meg Vágót, és ült be a műsorába is, tehát anyagilag érdekelt volt a rivális távozásában. Amúgy felőlem az egész TV2 megszűnhetne, összes celebjével együtt :) Igaz, tíz percet adnék nekik az RTL felszámolása után, hadd örüljenek, mint Fábry, a Hegylakó.
Öreg
2010. november 21. 20:59
Vágó minden megnyilatkozásának a lényege: nekünk mindent szabad, nektek kuss. Ő állitotta, hogy Gyurcsány sikertelenségéért Orbán a felelős! Nem csoda, hogy egy Tv. nem vállalhatja fel Vágót!
Kaducsa
2010. november 20. 23:40
Fábry: Hosszú évek baráti kapcsolata után, azután, hogy korábban csak úgy röhögni is beültél a műsorom felvételeire, hiába hívlak a Showderbe, nem jössz. Csak azért, mert 2002 után kiderült rólam, hogy mást gondolok a jelenlegi rezsimről, mint te. Ez egyébként tifelétek, rabmadaraknál régi szabály: mindent toleráljunk, csak azt nem, ha valakinek más a véleménye. Eközben szoktatok kirekesztésről sápítozni. Hát ez fáj. Vágó: Hogy beszélhetsz kirekesztésről? Nem arról van szó, hogy nem engedlek be a műsoromba, hanem arról, hogy megköszönöm a meghívásodat, de nem fogadom el. Fábry: Rendben. Nem rekesztesz ki. Bojkottálsz. Vágó: Így igaz. Csakhogy ez nincs ellentétben a liberalizmussal. * Fábry: Úgy, kedves István, hogy az a kormány, amelynek te is tolod a szekerét reggel, éjjel meg este, köztörvényes bűnözők gyülekezete. Szinte nem is tudtak előrántani olyan új minisztert, akinek ne lennének ilyen ügyei, lásd postabicikli-tender vagy a Gyenesei ellen nyomozati szakaszban lévő esetek. Sőt, Ferenc testvérrel kapcsolatban sem az vetődött fel, hogy nem bűn, ahogy privatizált vagy ahogy adót igényelt vissza, csupán elévültek ezek az ügyek. Vágó: Nem tetszik ez a "Ferenc testvér"-ezés! Meg foglak állítani, ha ilyeneket mondasz. * Arra a felvetésre, hogy miért írta alá a Molnár Lajos és Horváth Ágnes miniszteri tevékenységéért köszönetet mondó nyilatkozatot, Vágó úgy válaszolt: „Úgy gondolom, fantasztikus, amit Horváth Ágnes véghezvitt, amiért küzdött, ahogy állta a sarat. Ezt köszöntem meg neki." http://hetivalasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406 http://hetivalasz.hu/itthon/fabry-sandor-es-vago-istvan-a-ringben-i-19145/
röviden
2010. november 19. 17:55
Két dolog: Vágóhoz illő műsor kereskedelmi TV-ben nemigen látható/ elképzelhető. Igen elszállt magától, bár ez abban a közegben nem igazán probléma. Politikai nézetei nem hinném, hogy szerepet játszanának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!