Visszament kertésznek Pettkó András

2010. szeptember 29. 18:04

Újra kertésznek állt Pettkó András. A parlamentből tavasszal kiszorult egykori MDF-es képviselő ugyanahhoz a kertészethez tért vissza, ahonnan nyolc évvel ezelőtt az Országházba távozott.

2010. szeptember 29. 18:04

Újra  a  növényeknek él Pettkó András, az MDF volt képviselője - írja a Blikk a parlamentből kiesett politikusokkal foglakozó sorozatában. Bár Pettkó tavasszal nem került be a parlamentbe, mégsem keseredett el, hanem visszatért régi szakmájához. Jelenleg kertészként, kertészeti üzemeltetés-vezetőként dolgozik a Kipex Team Zrt.-nél.

Az ex-politikus a Blikknek elmondta: sokan megdöbbentek körülötte, amikor eldőlt, hogy nem lesz képviselő. „A parlamenten kívül is van élet. 2002-ben, a megválasztásom előtt is dísznövénykertészként dolgoztam, kerteket, parkokat terveztem. Néhány hónapja ugyanahhoz a céghez mentem vissza, ahonnan nyolc éve eljöttem. A kollégák szívesen fogadtak, azonnal munkába is álltam.” - mesélte a lapnak Pettkó András.

 

Fotó: Blikk

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2010. szeptember 30. 13:36
Ez a módi a volt MDF-nél. Visszatérünk az alapszakmához? Herényi újra csótányirtással foglalkozik?Lehet,hogy ott sikeresebb lesz.
El Topo
2010. szeptember 30. 09:53
Kelő nappal Pettkó is kel.
Machiavelli
2010. szeptember 30. 09:40
A kevés szerencsés egyike, aki nem volt tolvaj és aki azonnal el tudott helyezkedni, miután véget ért politikai karrierje. Kevés az ilyen, ha az ember 4-8 évre kiesik a szakmájából és nem lopja halálra magát képviselőként, akkor a legtöbbször nyomorgás marad rá. Többek között ezért olyanok a politikusok, amilyenek, mert előbb-utóbb minden lelkes ember megérti ezt. A másik kategória, aki a szakmájában sikertelen volt és elment politikusnak.
kérdés
2010. szeptember 29. 22:25
Nagyon szép szakmája van. Az mdf-ből is kilépett? Akkor lehet csak igazán remélni, hogy igazi sikereket is elér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!