Terry Black

2010. szeptember 15. 15:04

A tököliek csak maguknak köszönhetik, ha városatyát faragnak Rácz Károlyból - ha már egyszer elég kopogtatót adtak neki az induláshoz.

2010. szeptember 15. 15:04
Igazából már nagyon vártuk az önkormányzati választáson felbukkanó celebeket, de Terry Black megjelenése még minket is meglepett. A bennünk élő csepeligyörgy azt mondja, hogy a tököliek csak maguknak köszönhetik, ha városatyát faragnak Rácz Károlyból - ha már egyszer elég kopogtatót adtak neki az induláshoz. Terry politikai érzékét minden esetre jól jelzi, hogy képes volt arra a Gyurcsány Ferencre büszkülni, akinek országértékelőjéről az MSZP jelenlegi vezetése látványosan távol maradt.
 
A művész úr most kampányfilmmel is megörvendezteti azokat, akiknek egyáltalán van kedve ilyeneket nézni. A videóban vannak gyerekek, meg kutyafésülgetés, úgyhogy a politikai marketing för biginörsz rész kipipálva. A jelölt úr elmondta azt is, hogy szociális bolthálózatot szeretne: „Talán nem párizsit ennének ezek a gyerekek, hanem táplálóbb ételeket és sok-sok zöldséget.” A filmben viszont éppen párizsis kenyeret (paprika? paradicsom??) ad a gyerekeknek.
 
És ha valami, ez megbocsáthatatlan. 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyula
2010. szeptember 16. 22:31
És ez a párt vezette 8 évig Magyarországot .
Talon Karrde
2010. szeptember 16. 08:20
Terry Balek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!