MSZP-s politikus lehet Terry Blackből

2010. szeptember 06. 13:32

Képviselő-jelöltként nyilvántartásba vették Tököl 1. egyéni választókerületében Terry Blacket, azaz Rácz Károly Mihályt. A transzvesztita előadóművész az MSZP színeiben próbálja elnyerni a választók bizalmát a Pest megyei településen.

2010. szeptember 06. 13:32

Önkormányzati képviselő-jelölt lett Terry Blackből. A transzvesztita előadóművésznek sikerült összegyűjtenie a szükséges számú ajánlószelvényt Tököl 1. egyéni választókerületében, és nyilvántartásba is vette a helyi választási bizottság. Terry, azaz Rácz Károly Mihály az MSZP színeiben próbálja elnyerni a helyiek bizalmát.

Nem polgármester-jelöltként indulok a választáson, mert előbb a munkámmal szeretnék bizonyítani. Nem a pozíciók vonzanak, hanem a tennivalók. Aztán ha jól végzem a dolgom, s nemcsak más, hanem én is úgy látom, hogy van keresnivalóm ezen a pályán, akkor komolyabb terveket is dédelgethetek” - mondta el a Blikknek Terry Black.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. szeptember 07. 10:28
Terry most elvtárs, vagy elvtársnő??? Mesterházy Jacko, majd eldönti, érdekes vizsgálat lesz.
red label
2010. szeptember 07. 10:23
Köcsög pátnak(mszp) köcsög képviselő!!!!!!!!!!!
vendée
2010. szeptember 07. 07:59
Nem volt más MSZP-s jelölt, akit addig várhatóan nem visznek el a rendőrök?
Gabe
2010. szeptember 06. 20:32
Én úgy tudtam, szigetszentmiklósi lakos, mint Kövér... Amúgy jó tudni, hogy Tökölön Kövér Laca felesége a jegyző, jó lesz majd ott. Kiváncsi vagyok, prédikál-e erről majd a plébános vasárnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!