Kötelező főiskolai videójátékozás

2010. augusztus 23. 13:29

Kötelező „olvasmány” lett egy videójátékból egy amerikai főiskolán. Egy professzor szerint a játék kitűnő példája a „háttérben folyó intrika és színpadi előadás” egyszerre való megvalósításának.

2010. augusztus 23. 13:29

Az Indiana állami Wabash Főiskola - mely egy privát és csak férfiakat befogadó, bölcsészeti tudományokat tanító intézet - egyik „klasszikus és jelenkori művek feldolgozását” célzó szemináriumán kötelezővé tette egy videojáték végigjátszását a hallgatók számára.

Az órát tartó Michael Abbott professzor szerint a „Portal” nevű játék kitűnő példája a „háttérben folyó intrika és színpadi előadás” egyszerre való megvalósításának. A videójátékban egyébként egy tesztalanyt játszunk, aki megpróbál túljárni fogva tartója eszén és elszökni börtönéből.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!