Korda kevesli a nyugdíját

2010. augusztus 04. 14:50

A magyar sztárok közül Korda György nyugdíja a legkevesebb, mindössze huszonnyolcezer forint. Az énekes szerint ez az összeg megalázóan alacsony.

2010. augusztus 04. 14:50

Amióta dolgozom, mindig is levonták tőlem a nyugdíjat és járulékokat, én azonban még sosem voltam az állam pénzén se nyaralni, se kórházban. Megalázóan alacsony ez az összeg: legalább 80-100 ezer forintot tartanék méltányosnak, és minden hozzám hasonló művész megérdemelné ezt” - vélekedett a póker-kommentátorként is ismert Korda.

Egy összesítés szerint több más híresség sem jár sokkal jobban: Nagy Feró 32 ezer, Komár László 34 ezer, Medveczky Ilona 52 ezer, Choli Daróczi József 70 ezer forintot kap kézhez, míg Gesztesi Károly októbertől 40 ezer forintra számíthat.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2010
2010. augusztus 05. 07:26
arrol miért nem írnak, hogy egy felépésért annyit kaptak, mint egy havi fizetés, miért nem sporoltak, nem tudom őket sajnálni, elég már, azok akik becsülettel végig dolgoztam minden napot, azok is kevés nyugdíjat kapnak, és azokkal nem foglalkoznak!!!!!
elfelejtette
2010. augusztus 04. 18:39
Egyébként nagyon helyesnek tartom, hogy celebekkel ilyen történik, és a sajtónak elsírják a bánatukat. Szerintem a kutya nem sajnálja őket, és mementóként lebegjen mindenki szeme előtt, hogy mi vár rá öregkorára, ha az adófizetéssel trükközik.
civilina
2010. augusztus 04. 18:08
"Megalázóan alacsony ez az összeg..." - mondja Korda György a nyugdíjával összefüggésben. Szerintem az is megalázó összeg volt, amit járulékként fizetett korábban.
elfelejtette
2010. augusztus 04. 17:56
Valami oka csak van, hogy minimálnyugdíjat kap. Egyébként sokak keserű kenyere lesz ez, ha nem változik az adómorál, és minimálbért vallanak be továbbra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!