Férjhez ment Chelsea Clinton

2010. augusztus 02. 10:23

A több mint egymilliárd forintos kézfogót egyszerre tartotta egy rabbi és egy református lelkész. A volt amerikai elnök és a jelenlegi külügyminiszter lánya gyerekkori jó barátjához ment feleségül.

2010. augusztus 02. 10:23

Chelsea Clinton, a volt amerikai elnök és a jelenlegi külügyminiszter lánya gyerekkori jó barátjához, Marc Mezvinsky befektetési bankárhoz ment feleségül. A szertartás több mint egymilliárd forintba került. A New York államban, a Hudson folyó partján található Rhinebeck városát már pénteken lezárta a rendőrség, és a ceremóniának otthont adó Ashton Court villa körül repülési tilalmat is elrendeltek.

A helyiek örültek, hogy Clintonék reklámot csináltak a településnek: „Bill Clinton volt a legjobb elnök. Olyanok nekünk, mint a királyi család Angliában” - mondta Arlene Newman, egy helyi ajándékboltos. A települést ellepték az árusok: pólókat, kulcstartókat, de még clintonos baseballsapkát is gyártattak az esküvő alkalmából.

Clintonék 500 vendége között volt Madeleine Albright volt külügyminiszter, Vera Wang divattervező, Ted Danson és felesége, Mary Steenburgen színészek. Az esküvőt egyszerre tartotta egy református lelkipásztor és egy rabbi, mivel a férj zsidó származású, Clintonék protestánsok. A volt elnök több mint 10 kilót fogyott az esküvőre - ezt állítólag lánya kérte, hogy jól mutasson a fényképeken.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lastres
2010. augusztus 02. 23:21
Még mindig jobban néz ki, mint szegény lány :(
drienovác
2010. augusztus 02. 11:17
a mamának se ártott volna egy tisztítókúra
civilina
2010. augusztus 02. 11:12
"A volt elnök több mint 10 kilót fogyott az esküvőre - ezt állítólag lánya kérte, hogy jól mutasson a fényképeken." Szegény Bill! Úgy nézett ki a fotókon, mint egy pucolt nyúl!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!