Bodor András

2010. augusztus 18. 10:42

Bámulatos az a rugalmas elszakadás, ahogy az újdonsült jobbikos megtagadja azt a szellemi közeget, amiben évekig tevékenyen részt vett.

2010. augusztus 18. 10:42

Mint kiderült, a - saját meghatározása szerint - évekig a Tilos Rádiónak is helyt adó Kultiplex vezetőjeként dolgozó Bodor mára jobbikos lett. Felismerve törzsökös székelységét, már határozottan tiltakozik és magyarázkodik a Kuruc.infónál, hogyan is gondolta ezt a Kulti-dolgot. Félreértés ne essék: nekünk azzal nem volt semmi bajunk, virágozzon minden virág, a Tilostól a radijobb szubkultúráig.

„Nevezett program során, a helyszínen sem voltam, mivel undorítónak találtam, amikor kiderült mi is fog ott történni. Felháborodásomnak családom körében is hangot adtam” - így próbálja összehangolni a Kuruc kritikus közönsége előtt munkáját és világnézetét ez a rendes magyar ember. Voltak egy pár millióan más rendszerekben is, akik így mentették magukat. 

Ezt a sportot viszont rendkívül jól űzi, ráadásul egyszeri helyi képviselőjelöltből rögtön országos ismertségű politikus lett. Nyerő típus.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. augusztus 18. 14:48
a kultiplexben csak a tilos működött?
gentry
2010. augusztus 18. 11:00
Ezek a qrva nagy keresztények nem olvasnak Bibliát? "Jaj nektek, írástudók és képmutató farizeusok"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!