Szexbotrány Svájcban

2010. július 05. 17:40

Az interneten szervezett orgiákat a keményvonalas jobboldali Svájci Néppárt egy tagja, saját telefonszámát használva online ügyködéséhez. Fabien Richard például csoportszexre toborzott férfiakat és női szexmunkásokat hirdetésein keresztül.

2010. július 05. 17:40

Csoportos orgiákat szervezett az interneten a populista jobboldali Svájci Néppárt egy tagja. Fabian Richard hirdetéseivel prostituáltakat és csoportszexre vágyó fizetőképes férfiakat célzott meg az interneten, az egyik hirdetés például így szólt: „Szex - amennyit csak akar. Költsége: 300 frank (csaknem 65 ezer forint). Hideg és meleg ételes büfé, csakúgy mint az italok, az árban foglaltatnak. Legfeljebb nyolc résztvevő”.

A botrány kipattanása után a populista politikus elismerte, hogy három éve szervez gruppenszex partikat kedvtelésből. "Ez is csak egy olyan hobbi, mint bármelyik más" - mentegetőzött Fabien Richard. Mindazonáltal ez a kedvtelése politikai karrierjébe került: le kellett mondania az yverdoni városi törvényhozásban betöltött tisztségéről.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. július 06. 09:37
Én csak azt nem értem, hogy mi ebben a botrányos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!