Spanyolország

2010. július 12. 10:46

Az ibériai nemzet válogatottja először tudott focivébét nyerni. A döntőben Hollandiával küzdöttek, akik jobbára csak a durva játékkal vágtak vissza.

2010. július 12. 10:46

Két olyan, nagy futballhagyományokkal rendelkező ország válogatottja csapott össze a vasárnapi VB-döntőben, melyek még soha nem voltak világbajnokok. Hollandia és Spanyolország küzdelme nagyon rossz meccset eredményezett.

A végig érezhető enyhe spanyol fölényt végül csak a 116. percben tudta gólra váltani Iniesta. A mérkőzésen igazából nem a spanyol klasszisok játéka volt szembetűnő, hanem az, hogy Hollandia a labdarúgás helyett a mellberúgást választotta.

A rendkívül durva meccsen a sportot és a játék lényegét a spanyolok képviselték jobban, így megérdemelten ünnepelhetnek. Howard Webb játékvezető egyébként minden bizonnyal imádta ezt a mérkőzést, hiszen a meccsen pörgette a sárgalapokat, végül pedig egy pirosat is kiosztott.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!