Gede testvérek

2010. június 17. 09:12

A Jud Süss több százezret hozhatott a konyhára, az újabb náci propagandafilm levetítését azonban leállította rendőrség. A takarékosabb antiszemiták a YouTube-bal vigasztalódhatnak.

2010. június 17. 09:12
Szép napra ébredt a magyar antifasizmus. A Gede-testvérek legutóbb többször is levetítették a Jüd Süss című náci propagandafilmet, vélhetően ugyanabban a pincében, ahol most rendőrök akadályozták meg Az örök zsidó vetítését. A Jud Süss-re anno egy ezres volt a beugró, állítólag több százan látták a filmet, úgyhogy üzletileg sem járhattak rosszul David Irving, David Duke és a régi magyar antiszemita és nyilas klasszikusok könyveinek kiadói.
 
Meglehetősen komikus jelenet lehetett, amint feloszlatták a vetítést, amiben egyébként semmi kivetnivalót nem találnánk, ha Gedéék rendes magyar ember módjára befizetnék az adót üzleti tevékenységük után. Most buktak pár száz rongyot, a közönség pedig kénytelen lesz torrentszájtokon utánanézni a filmnek, vagy simán a YouTube-on bepötyögni a címet, ahol a Birodalom nyelvét nem ismerők angol felirattal is megtekinthetik. Tök ingyen.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ubulzen
2010. június 21. 12:43
Tilalom es cenzura - milyen jo fegyverek a rasszizmus ellen, foleg a 21. szazadban...
vendée
2010. június 21. 10:03
Mi jöhet még? Kiürítik a színházat, ha a Velencei kalmárt adják elő?:-)
kanpalisoda
2010. június 19. 12:36
"A takarékosabb antiszemiták a YouTube-bal vigasztalódhatnak." Nem értem, hogyha egy újszülött meg akar egy viccet ismerni,az miért antiszemita. Amúgy meg, ha a Gede tesók nem volnának, ki kéne őket találni !
tewton
2010. június 18. 22:54
hmmmm. Riefenstahlt még nem tiltották be nálunk, csak ezt a játékfilmet? és akkor Lion Feuchtwanger is náci propagandaregényt írt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!