Bajnai a haladó balközép drukkere lett

2010. június 06. 17:28

Bajnai Gordon szerint ma az a felelőtlen, aki megalapozatlanul, manipulatív politikai szándékból riogat államcsőddel. A volt kormányfő az MSZP kongresszusához intézett levelében azt írja: az elmúlt hónapokban sokszor elmondták, soha ilyen rövid nem volt az út egy ostoba és felelőtlen politikai nyilatkozat és az emberek zsebe között.

2010. június 06. 17:28

Az exminiszterelnök levelében megírta: most talán egyre többen kezdik érteni, hogy mire gondoltak, mitől tartottak. Elkezdődött a felelőtlen és teljesíthetetlen ígéretek visszavonása a jól ismert cinikus politikai taktikával: a meglepetés színlelésével, a tények elferdítésével, az elődök hibáztatásával - olvasható a levélben. Kifejti: a leköszönő kormány szekrényében nincsenek csontvázak, ott nyilvános dokumentumokat, tiszta, világos helyzetképet, pontosan bemutatott gazdasági mozgásteret találnak.

Bajnai az MSZP kongresszusáról szólva azt írja: az okos elemzéshez, a jövőt megalapozó értékeléshez szükséges a türelem bölcsessége. Bajnai azt írta, hogy a kormányzati csapat kapusából most a haladó balközép drukkere lett. Kijut a nyomorúságból a magyar szociáldemokrácia képviselőinek, az MSZP-nek, mert miközben példát mutattatnak a felelősségvállalásból, súlyos választási vereségét szenvedett a párt - hangsúlyozza a volt kormányfő. 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. június 07. 10:16
Libajnai! Mi lesz veled, ha csak drukkolsz? Foglakozz magaddal, mert sok vaj van a fejeden!( libák, dataplex"kokával együtt",sukoró, off-shore,stb). Úgy magadnak drukkolj, hogy ezeket megússzad, mert ha nem, én akkor sem megyek be hozzád beszélőre.
states
2010. június 07. 08:04
Orbánnak annyi esze sincs, hogy legalább az elkövetkező napokban dugná el Szijjártót, de nem, tegnap este már megint pódiumon állt azzal a fasz krakéler fejével, hadd dühöngjön a tévék előtt a jó nép, hogy mekkora barom szóvivője vagyon a mi Viktorunknak.
dadi56
2010. június 07. 07:42
Bajnaiból előtört a gyurcsánízmus, hazudjunk éjjel, nappal, valamit csak el fognak hinni azok a bamba választók. Tévedés, ez a lemez már lejárt.
balbako_
2010. június 07. 06:00
Ugyan mi a fene a haladó balközép? Mert olyat én nem láttam és nem látok 65 éve Magyarországon. Mellesleg a haladó olyan eposzi jelző, amit maguk aggattak magukra a komcsik, ők mindig haladók voltak. A cinikus Lenin véleménye a haladó társutas értelmiségről az, hogy hasznos hülyék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!