Halottat választottak polgármesternek

2010. április 21. 12:43

Az amerikai Tracy City polgármester-választásán egy élő és egy olyan jelölt versenyzett, aki időközben elhunyt. A szavazók mégis őt választották meg elnöknek.

2010. április 21. 12:43

A Tennessee állambeli Tracy City lakosai két jelölt közül választhattak az idén tavasszal tartott polgármester-választáson. Az egyik jelölt egy nő volt, aki két éve regnált a polgármesteri pozícióban, míg ellenfele egy férfi volt, aki azonban március 10-én elhunyt.

Az 1652 lakost számláló városka lakói annyira ellenszenveznek a polgármester-asszonnyal, hogy a biológiai törvényeinek fityiszt mutatva a halott férfit választották meg döntő többséggel elöljárójuknak.

A szavazati arány 268:85 volt, tehát körülbelül az emberek háromnegyede voksolt az időközben elhunyt úrra. A szabályok értelmében most négy városatyának kell kiválasztani valakit a tisztségre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!