Usztics Mátyás

2010. március 30. 11:05

Mindig öröm látni, amikor az ember élete és hivatása összefonódik, a szerep létté válik, hogy így szolgálja a Nemzet felemelkedését. Usztics Mátyással mindez megtörtént.

2010. március 30. 11:05
Rajcsányi Gellért
Rajcsányi Gellért
Az évtizedekig katonát vagy más egyenruhásokat alakító szigorú tekintetű színész mára elhitte, hogy ő tényleg katona. Korábban a gárda rendezvényein vezényelt és szónokolt az akciós levi's sapkák alatt összegyűlt seregletnek, és most már politikai szónoklatokat tart. A nép nevében, hogy máshogy. A szó eredeti értelmében vett demagógosz a partvonalon kívülről fenyegeti a zelitet, hogy lecsap a nép ökle, és lesz majd nemulass tavasszal. Kiváló alakítás volt, Usztics uram! És most taps.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. április 01. 11:51
Sajnálom. De bizonyos dolgokat már 2002 körül jól látott előre. Tudom, hogy elhiszi: ő jár a helyes úton. Jobbikos. Majd felnyílik a szeme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!