MDF-SZDSZ: megállapodtak

2010. március 22. 14:14

Megállapodott egymással Herényi Károly és Retkes Attila az MDF és az SZDSZ közös fővárosi listájáról. 1. Bokros Lajos, 2. Debreczeni József, 3. Skaliczky Andrea, 4. Iván János, 5. Pusztai Erzsébet, 6. Győri Dénes, 7. Farkas Tibor, 8. Ferencz István, 9. Király Zoltán, 10. Ritter János.

2010. március 22. 14:14

A két politikus által kiadott közlemény szerint a Magyar Demokrata Fórum a Szabad Demokraták Szövetségével egyetértésben az alábbi fővárosi listát terjeszti a Választási Bizottság elé: 1. Bokros Lajos, 2. Debreczeni József, 3. Skaliczky Andrea, 4. Iván János, 5. Pusztai Erzsébet, 6. Győri Dénes, 7. Farkas Tibor, 8. Ferencz István, 9. Király Zoltán, 10. Ritter János.

Az eredeti megállapodással szemben nem került SZDSZ-es jelölt az első helyre, csak a harmadikra és a negyedikre, Skaliczky Andrea és Iván János személyében, aki az Index szerint a Hit Gyülekezetének köszönhetően gyűjtötte össze ajánlószelvényeit. A további helyeken felváltva követik egymást a két párt jelöltjei.
    

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nénike
2010. március 23. 14:54
Vezérkomment korrekció: a Csapodyt vitte el végül. Ilyen kiszámíthatatlan.
kamasuka
2010. március 22. 23:09
Most olvasom: http://index.hu/belfold/2010/valasztas/mehet_az_mdf_nogradi_listaja/ "Túl későn jelentette be visszalépését a salgótarjáni választókerületben induló jelölt, ezért a Területi Választási Bizottság nyilvántartásba vette az MDF Nógrád megyei listáját. A fővárosi választási bizottság döntése alapján Budapesten tíz tisztán MDF-es jelölt indul majd a választásokon." Durva. "A fővárosi választási bizottság hétfői döntése értelmében az MDF-es Király Zoltán és Slosár Gábor is indulhat egyéni képviselőjelöltként az országgyűlési választásokon, mondta Kajdi József, az MDF szakpolitikai kabinetvezetője hétfőn este. A fővárosi választási bizottság tehát megállapította, bőven meghaladta mind a két képviselőjelöltnél a szükséges ajánlószelvények mennyisége a törvényben előírtakat, mondta. Jogerőre három nap múlva emelkedik a döntés, tette hozzá." Akkor vannak a kékek és vannak világoskékek? Nevetséges!
kamasuka
2010. március 22. 18:56
Mennyivel is jobbak, mint a szocik? Az MDF qurta el igazán a rendszerváltást, és főleg a privatizációt, amelynek következtében előállhatott pl. olyan eset is, hogy a Miskolcon-Diósgyőrben a DIMAG egyik leányvállalata tartozott a másiknak az áramért, aminek folytán mindkettő, szépen egymás után csődbement. "Remek" döntés volt!
Peter252
2010. március 22. 18:13
Ez sajnos azt jelenti, hogy lesz budapesti listájuk, ergo gyakorlatilag bent vannak a parlamentben, ehhez elég a budapesti rengeteg balos szavazat..:(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!