Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mandur László

2010. március 19. 14:28

Vörös bárók a brit arisztokraták nyomában: a szocialisták még utoljára kiutazzák magukat, mielőtt bezár a bazár. A bőröndöt már bejáratták, mindenesetre.

2010. március 19. 14:28
Mandur László, az Országgyűlés alelnöke nyolc napra a Dél-afrikai Köztársaságba utazott, a látogatás célja hivatalos közlés szerint a két parlament közötti kapcsolatot erősítése volt. A Blikk megkeresésére az Országgyűlés Külügyi Hivatala 15 napon belül ígért választ az utazás költségeit illetően.

A politikus kíséret nélkül merészkedett el egy szafarira - reméljük, nem találkozott arrafelé éhes pannon pumákkal. A Medgyessy és Veres jóvoltából folyamatosan szem előtt lévő szoci urizálás még néhány hétig folytatódhat, aztán jó néhányuknak folyó ügyeikkel kell majd foglalkozniuk, a tavaszt követő hidegebb napokon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!