Szegner László

2010. február 12. 08:53

A régi motoros Szegner eleddig mérsékelten sikeres közéleti karrierje most új lendületet kaphat, ami mindenképpen reménykeltő: lám a jó elnyeri méltó jutalmát, az SZDSZ meg méltó büntetését.

2010. február 12. 08:53
Ambrus Balázs
A veterán politikust az Index az LMP-s Eszter és a Jobbikos Miklós vetélytársaként mutatta be, mint utcai aktivistákat, az ajánlószelvények bocskoros vadászaként. Az MDF színeiben versenyző Szegner már Lakitelken is figyelt, "civilben" társadalmi megbízatású alpolgármesterségig vitte. Most azonban eljöhet az ő ideje. Az MDF korábbi budapesti elnökét, Lévai Zoltánt ugyanis arra kényszerítette az országos vezetés, hogy a fővárosi lista első négy helyéből háromban szadeszes név éktelenkedjen. Ez - ismerve a helyi makacs fórumosokat - Lévainak sem tetszett, de végül benyelte a büdöset. És ez lett a veszte. A jelen állapot szerint Csoóri Sándor madzagnyakkendőjének örököse, az óbudai Szegner válthatja őt az elnöki székben.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nénike
2010. február 12. 15:32
A nem jóját. Ibolya megfúrta a nyertesünket! http://mandiner.hu/cikk/marad_meg_valami_az_mdf-bol_
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!