Csapody Miklós

2010. február 16. 09:57

Bajban van az ős-MDF utolsó mohikánja. 2006-ig mindig egyéni körzetből került a parlamentbe Dávid Ibolya hű segédje, most azonban még a kopogtatót sem adják oda az emberek - ismerte be Csapody.

2010. február 16. 09:57
Ambrus Balázs
A Klub rádió Kontra című műsorában a sikertelenség okait kereste a Demokratikus Centrumért aggódó műsorvezető (10:45-től), a Parlamentből bejelentkező képviselővel. A következőre jutottak: az erősek sáskajárása  elszívja a jelölés lehetőségét is a kicsik elől. „Természetesen nem értem még el a szükséges 750-et” - kesereg a veterán politikus. Orosz József ekkor jelzi, hogy bár Herényi Károly személyesen járja az utcákat, egyetlen cédulát sem sikerült szereznie. Ezt cáfolja Csapody: „nem, biztos, hogy többet tudott gyűjteni” majd elismeri: „súlyos nehézségeink vannak.” Szerencsére a végén leszögezi: nem arról van szó, hogy ez a furcsa pár a kutyának sem kell. Megnyugodtunk, nagy elfogadottság mellett, a nehézségek ellenében a dolgok naposabb oldalát nézve is meg lehet semmisülni.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci1
2010. február 16. 13:17
750 cédula olyan nevetségesen kevés, hogy annyit a baráti körében összeszed+ MSZP-s segítség is jön....
Öreg
2010. február 16. 13:17
Nem egész igy van, mert 1998-ban és 2002-ben a FIDESZ is rászavazott! 2006-ban listáról jutott be, mert egyéniben nagyot bukott a Fidesz jelöltjével szemben, sőt emlékeim szerint csak 3. lett. Most 5 % se fog rászavazni. Egyébként meg akiknél Bokros huzónév, az nem a szavazók széles tábora, mert ilyen jelszavakkal: a nyugdijas is fizessen járulékokat meg adót? Nagy összegben mernék fogadni, hogy pár területi listájuk nem sikerül, mert nem lesz elég ajánlásuk.
nénike
2010. február 16. 12:56
A Fidesz meg gondolom az LMP-nek passzol megfelelő időben. (Persze az a kérdés, hogy a lehetőség elfogadása esetén lehet-e még más a politika?)
zoli_29
2010. február 16. 12:47
Várjunk még az örömködéssel... Csapody nyilatkozata nyilvánvaló segélykiáltás, és még gondolhatja azt az MSZP, hogy mégis jobb neki, ha az MDF is bejut. Akkor pedig lepasszolhatják nekik a kellő számú kopogtatócédulát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!