Csapody Miklós

2010. január 21. 11:35

Jó taktikai érzékkel maradt távol a bocsánatkérési megoldásáról elhíresült MDF-es harcos pártja fővárosi választmányi ülésétől. Csak telefonhívásra érkezett, segített, növelte ázsióját.

2010. január 21. 11:35
Ambrus Balázs
Az MDF ravasz képviselője dávidista létére távol maradt a budapesti renitensek által bojkottált üléstől. Az SZDSZ-es nyomulást rossz szemmel néző ellenállók azonban csak pirruszi győzelmet arattak, mert Csapody szíves invitálásra végül megérkezett, határozatképessé téve a grémiumot, így az megszavazhatta a szabaddemokratákkal kötött alkut. Jutalma így a Lévainak szánt budapesti lista 2. helye lehet.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2010. január 22. 07:58
Csapody aljasságban, gátlástalanságban már régóta megbízható partnere a Dávid-Herényi duónak, ennek ellenére nem lett triumvirátus a duóból. Talán majd most.
kamasuka
2010. január 21. 21:01
Csapody csak azért maradt, mert senkinek sem kellett. Most így, de ha kell, úgy lehúzzák majd az MDF listáról, mint a pinty (ls. EP választás!).
Bence24
2010. január 21. 14:00
Ő legalább azon kevesek egyike, akik 20 éve az MDF-ben politizálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!