Megszűnik a Szempont

2009. december 18. 08:54

Eltűnik az m1-ről a csatorna egyik legnézettebb riportműsora.

2009. december 18. 08:54
Most már biztos, hogy megszűnik a Szempont című közéleti műsor az MTV-n, pedig az elmúlt hetekben úgy tűnt, megmaradhat a közszolgálati csatorna egyik legnézettebb programja. „A Magyar Televízió költségvetésének csökkentése drasztikus változásokat okoz a műsorrendben is. Az MTV vezetése olyan optimális megoldást keresett a 2010-es műsorszerkezet kialakításakor, amellyel továbbra is a nézőket szolgálja, úgy, hogy közben megőrzi gazdasági stabilitását. Kényszerű, hogy a Szempont című műsor egyelőre nem folytatódik” – erősítette meg hivatalosan is a Magyar Televízió.

 

Az Index információi szerint a műsor képernyőn tartását támogatta Bednárik Imre hírigazgató, az MTV cégvezetője is, de Medveczky Balázs ügyvezető alelnök ragaszkodott a döntéshez. Annak ellenére, hogy a Szempont mind a teljes lakosság körében, mind a reklámozóknak fontos 18-49 év közötti korosztályban a csatorna átlaga felett teljesített. A múlt héten a 18-49 éves korosztályban az m1 átlagos közönségaránya 3,1 százalék volt, ezzel szemben a Szempont 4,2 százalékot teljesített. Ennél jobban általában csak a Híradó szokott szerepelni a heti nézettségi ranglistán.

Eltüntetik a Szempontot (Index)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teglagyarimegallo
2009. december 18. 09:29
Biztos nem píszík az ilyen riportok: http://www.youtube.com/user/IHMTS#p/u/0/s65PIljHzAI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!